ENGİN BAYTAR UMUTLU KONUŞTU

Lig'in 2. yarısında Rizespor fırtınası esecek” dedi.

PAZARSPOR-RİZESPOR 14.01.2014 19:41:41 29 0
ENGİN BAYTAR UMUTLU KONUŞTU
Çaykur Rizespor’a transfer olduğundan dolayı çok mutlu olduğunun altını çizen Engin, “Rizespor'a benden yana olan beklentilerini karşılamak için geldim. Lig'in 2. yarısında Rizespor fırtınası esecek” dedi.

GÜNEBAKIŞ’A KONUŞTU
Eskişehir ile Gençlerbirliği'nin ardından Trabzonspor ve Galatasaray gibi üst düzey kulüplerde oynadıktan sonra soluğu Çaykur Rizespor'da alan Engin Baytar, Antalya kampında arkadaşımız Alihan Telatar'a konuştu. Yeşil-Mavili takımın kampına katıldığı gün gribal enfeksiyon geçiren ve 2 gün istirahat ettikten sonra dün takımla birlikte antrenmanlara başlayan Engin, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sözlerine kendini çok iyi hissettiğini belirterek başlayan Engin, 'Rizespor’a gelerek yeni bir sayfa açtım. Takım arkadaşlarımla birlikte Rizespor'da çok başarılı olacağıma inanıyorum. Benim Rizespor'u tercih etmemde en büyük etken Rıza Çalımbay. Eskişehir'den itibaren kendisini tanıyorum. Bugüne kadar çalıştığım en iyi hocalardan bir tanesi. Bu sadece futbol anlamında değil insan olarak ta çok sevdiğim bir hoca” dedi.

BAŞARI İÇİN GELDİM
Rizespor’a gelmesinde Çalımbay’ın büyük etkisi olduğunu belirten Engin, “Hocam ile çok iyi anlaşıyorum. Çünkü o benim ne zaman ne diyeceğimi, hal ve hareketlerimden anlar. Bunun örnekleri çoktur. Beni sadece konuşurken değil, konuşmadan bile anlar. Beni nadir insanlar bu şekilde anlar. Bununla Rizespor'a gelişim benim için müthiş iyi oldu. Rizespor'a başarı için geldim ve bu başarıyı elde edeceğiz' dedi. Kiralık olarak geldiğini hatırlatan Engin, 'Galatasaray defterini şimdilik kapattım. Eski kulübümde 2 kez şampiyonluk yaşadım. Süper kupayı kazandım. Ayrılmak elbette üzer ama ben artık Rizespor'un futbolcusuyum. Herkes Engin'in saha içinde agresif olarak tanır. Dışarıdaki Engin'in nasıl olduğunu bilmiyorlar. Zaten benim içinde insanların iyi futbolcu iyi insan demeleri önemli. Bu her şeye bir cevaptır' dedi.

YENİLGİYİ KABULLENEMİYORUM
Yeşil-Mavili takıma transfer olduğundan dolayı çok mutlu olduğunun altını çizen başarılı oyuncu, 'Çünkü burada çalışacağım hocalarımı çok iyi biliyorum. Hasıl iyi bir kişilik sahibi olduklarını biliyorum. Rizespor'da beni hiç bir zaman üzmeyeceklerini bende onları üzmeyeceğimi biliyorum. Galatasaray'da kalsaydım belki oradaki insanlar beni üzerdi ve farklı şeyler olabilirdi. Orada olmayan şeyleri yazdırıp çizdirebilirlerdi. Galatasaray'da ‘Engin Baytar'a istemiyoruz’ diye bir şey oldu. Bende şimdi Rizespor' dayım. İstenmediğim yerde durmam giderim. Bende Rizespor'a geldim. İyi ki gelmişim. Çok mutluyum ve 3 günde burada çok iyi arkadaşlık olduğunu gördüm. Sahada sinirli olduğum anlar oldu. Ama hiç bir zaman art niyetli olmadım. Ben saha içinde galip gelme hırsından dolayı yapım gereği agresif olabiliyorum” dedi.

TARAFTARA SESLENDİ
Yeşil-Mavili taraftarlara da mesaj gönderen Engin, şunları söyledi: “Öncelikle bana güvendikleri için herkese çok teşekkür ediyorum. Ben Rizespor'a benden yana olan beklentilerini karşılamak için geldim. İnşallah da böyle olacak. Çünkü ben elimden gelenin en iyisini hatta daha fazlasını vermek için Rizespor’dayım. Takımımın başarısı için geldim. Benim tek isteğim, taraftarımızın 2. yarıda her zamankinden çok daha fazla takıma destek vermesi. Ç.Rizespor'un taraftarı ve camiası, yönetime, teknik heyete ve futbolculara inanıp güvenmelerini istiyorum. Çünkü 2. yarıda ben kendi şahsi adıma çok güzel şeylerin olacağını tahmin ediyorum. Böyle olacağına da inanıyorum. Lig'in 2. yarısında Rizespor fırtınası esecek' diye konuştu. 

 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI