Emrecan Pazarspor'a imza attı

Pazarpor iç ve dış transfer çalışmalarında son imzayı Emrecan Afacanoğlu attırdı.

PAZARSPOR-RİZESPOR 23.07.2018 08:53:45 9 0
Emrecan Pazarspor

PAZAR-Geçen yıl Pazarspor forması giyen oyuncu taraftar tarafından sevilen ve bu sezon kadroda olup, olmayacağı merakla beklenen isimlerdendi. Geçen yıl Boluspor dan kiralık olarak gelen oyuncunun linsansı alınarak iki yılık sözleşme imzalandı.

Hem Boluspor hemde Emrecan ile yapılan görüşmelerin ardından geride kalan hafta başında anlaşmaya varılan oyuncu, Çayeli kampına katılıp takımla çalışmalara başlarken İki yılık resmi sözleşmesine de imzayı attı.

Emrecan; 2008 Yılında Bucaspor da profesyonel olup 2016 yılına kadar da Bucaspor formasını giyindi. Ardından Manisa BŞB, Bergama ve son olarakda Boluspor takımlarında oynadı. 1991 doğumlu tecrübeli stoper: 1. ligde 37 maç bir gol, 2. ligde 5 maç. 3. ligde 125 maç 7 gol istatistikleri ile oynamış.

Emrecan; 'geçen yıl sezonu istediğimiz gibi bitiremesekde Pazarspor da güzel günlerimiz oldu. Memnun kaldığım içinde iki yıllık sözleşme imzaladım. Pazarspor sevdiğimiz, maddi, manevi sorun yaşamadığım bir kulüp. Bu sezon yeni bir başlangıç ve yeni umutlar ile sezona başlayacağız. İnşallah sıkıntı sorun yaşamadan geçen yıl ulaşamadığımız hedeflere bu sezon ulaşmak için mücadele vereceğiz” dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI