EMİRHAN YENİDEN MİLLİ TAKIM KAMPINDA…

Daha önce Milli Takıma birçok futbolcu gönderen ve son olarak geçtiğimiz aylarda Emirhan Akgül isimli oyuncusunu Riva'da yapılan U-14 Milli Takım Kampına gönderen Rize Belediyespor Kulübü, aynı oyuncusunu yeniden Milli Takıma gönderiyor.

PAZARSPOR-RİZESPOR 7.01.2016 14:44:13 32 0
 EMİRHAN YENİDEN MİLLİ TAKIM KAMPINDA…
Geçtiğimiz aylarda U-14 Milli Takım Kampına çağrılan Rize Belediyespor Kulübünün başarılı oyuncusu Türkiye Futbol Federasyonu ( TFF ) tarafından yazılan resmi yazı ile bu kez U-14 Milli Takım Antalya Kampına davet edildi.

Türkiye Futbol Federasyonu ( TFF )’nun düzenlemiş olduğu bölgeler karmaları ve yetenek gelişim programı çerçevesinde 23-28- 01-2016 tarihleri arasında Antalya’da yapılacak olan bölge karması ( U-14 ) müsabakalarına Rize Belediyespor Kulübü  U-14 Futbol oyuncularından Emirhan Akgül ikinci kez davet edildi.

Trabzon bölge karması oluşturmak adına Rize Belediyespor’dan seçilen genç oyuncu 11-13-18-20- 22-01-2016 tarihleri arasında TFF Trabzon Bölge Müdürlüğünde yapılacak antrenmanlara katılacak. Burada gerçekleştirilecek antrenmanların ardından daha sonra Antalya ya giderek burada Milli takım kampına katılacak ve bölgesel maçlar oynanacak.
    

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI