Deplasman Fatihi Rize

Ligin ikinci yarısında iç saha maçlarına ise 0-0 biten Trabzonspor karşılaşması ile başlayan yeşil-mavililer, Galatasaray, Beşiktaş ve Eskişehirspor ile berabere kaldı. Kardemir Karabükspor'a 1-0 kaybeden Çaykur Rizespor, sadece 5-1'lik s

PAZARSPOR-RİZESPOR 14.04.2014 08:48:13 29 0
Deplasman Fatihi Rize
Spor Toto Süper Lig'de alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Çaykur Rizespor, ligin ikinci yarısında deplasmanda topladığı puanlarla dikkati çekiyor.

Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısında deplasmanda sadece Gaziantepspor karşısında galibiyet alabilen yeşil-mavili ekip, Beşiktaş ve Galatasaray ile berabere kalarak 5 puan toplama başarısı göstermişti.

Süper Lig'in ikinci yarısına Gençlerbirliği deplasmanında aldığı 3-1'lik mağlubiyetle başlayan Karadeniz ekibi, ardından deplasmanda Kayseri Erciyesspor ile 1-1 tamamlanan maçın ardından teknik direktör Rıza Çalımbay ile yollarını ayırarak Uğur Tütüneker'i göreve getirdi.

Yeşil-mavili ekip, Uğur Tütüneker ile çıktığı 4 deplasman maçında Bursaspor'a 2-0 kaybederken, Medical Park Antalyaspor'u 2-1, Akhisar Belediyespor'u 3-2 ve son olarak Kayserispor'u 2-0 yenmeyi başararak toplamda deplasmanda ikinci yarıda 10 puan toplama başarısı gösterdi.

Ligin ikinci yarısında iç saha maçlarına ise 0-0 biten Trabzonspor karşılaşması ile başlayan yeşil-mavililer, Galatasaray, Beşiktaş ve Eskişehirspor ile berabere kaldı. Kardemir Karabükspor'a 1-0 kaybeden Çaykur Rizespor, sadece 5-1'lik skorla Gaziantespor'u yenmeyi başardı.

Ligini lk yarısında deplasmanda sadece Gaziantespor'u yenmeyi başaran yeşil-mavili ekip ikinci yarıda da tek iç saha maçını bu takıma karşı aldı. Ligin ikinci yarısında iç sahada 7 puan toplayan yeşil-mavili ekip, deplasmanda 10 puan toplayarak iç sahadan daha başarılı bir görüntü çizdi.  

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI