Demokrasi Kupası Pazarspor'un

15 Temmuz Demokrasi kupası adı altında yapılan sportif etkinlikte Pazarspor, Hopaspor’u 1-0 mağlup etti.

PAZARSPOR-RİZESPOR 6.08.2016 22:58:47 22 1
Demokrasi Kupası Pazarspor
Yeni sezonun hazırlıklarına devam eden Pazarspor, 15 Temmuz Demokrasi Kupası adı altında düzenlenen hazırlık maçında Artvin Hopaspor ile karşılaştı. 

İlk yarısı 0-0 sona eren müsabakada, 81. dakikada Hacı Şükrü Çiçek’in asisti, Ali Özgür Basa’nın golüyle Pazarspor müsabakadan 1-0 galip ayrıldı ve kupayı aldı.

Pazarspor sahaya; Fethi, Egemen, Devrimcan, Mert, T. Batuhan, Maksut, Hacı Şükrü, Mehmet, Ali, Ercan ve Mazlum 11’i ile çıktı. Reşat, Mustafa, İlhan, Oğuzhan, Hasan, İbrahim ve Tamer ise yedek soyundu.

Hopaspor; Cemal, İzzet, Semih, Serkan, Süleyman, Umut, Muhammet, Tornike, İsiani, Hakan, Mertcan 11’i ile çıkarken, yedek kulübesinde; Onur, Tarık, Tolga, Yılmaz, Can, Burhan ve Mert yer aldı.

Müsabaka sonunda Hopaspor 2’ncilik kupasını Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak’tan alırken, Pazarspor’un kupasını Kaymakam Selçuk Aslan verdi.





Anahtar Kelimeler:
oy oy
10.08.2016 16:00:47
sağulun arkadaşlar ve hoca sayenızde berbat bi maç izleme frsatı bulduk kendiniz oynadığınız maçı beğendinizmi bide maç yorumu yapın ve acıklayın merak ediyorum ne düşündüğünüzü

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI