ÇELİK'TEN TARAFTARA ÇAĞRI

PAZARSPOR DA MOLA YOK

PAZARSPOR-RİZESPOR 27.02.2014 22:06:07 86 0
ÇELİK
Bira hafta içersinde üç maç yapacak olan ve bunlardan ikisini oynayıp kazanarak altı puan toplayan Pazarspor şimdide Pazar gününe hazırlanıyor.

Dün deplasmanda Bozüyükspor’u yenen Pazarspor Pazar günü de İskenderun Demirçelikspor ile karşılaşacak.

Dün gece Bilecik den dönen ekip ayağının tozu ile bu gün de İskenderun hazırlıklarına başladı.

Teknik Direktör Hasan Çelik,” önemli bir maçı daha atlattık kazandığımız için mutluyum, tüm sporcu kardeşlerimi kutluyorum Bir hafta içersinde oynayacağımız üç maçın ikisini atlattık,

Şimdi önümüzde çok daha önemli bir maçımız var İskenderun ile oynayacağız.

Futbolcu kardeşlerimizde yorgunluk olabilir onları hem dinlendirip hem de motive ederek maça hazırlamak istiyoruz. Pazar günü de sahaya çıkacak olan kardeşlerimiz ellerinden geleni yapacaklardır. Yine sahaya üç puan parolası ile çıkacağız ama futbol kuralları gereği de yenemiyorsan yenilmeyeceksin, kazanmak için oynayacağız ve inşallah bu haftada kazanacağız.

Taraftarlarımız gelip bizi desteklesinler, iyi bir takım olduk futbolcu arkadaşlarımız iyi oynamaya başladı, bu takımı iyi bir yerlere getirmek için taraftarlarımızın da desteğine ihtiyacımız var. 90 dakika verecekleri destekle maçı kazanmamıza katkı sağlayacaklarına inanıyoruz. Şu an Feyyaz dışında eksiğimiz yok, sahaya çıkacak olan tüm arkadaşlarımız görev yapacak seviyede, kime görev verecek olrsak yerine getirecektir” dedi.
 


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI