ÇELİK SEYİRCİLERE TEŞEKKÜR ETTİ.

Çalışmış olduklarımızın meyvesini almaya başladık mutluyuz Pazar’a hayırlı olsun dedi

PAZARSPOR-RİZESPOR 10.02.2014 07:46:31 24 0
ÇELİK SEYİRCİLERE TEŞEKKÜR ETTİ.



Gökhan TELATAR

Tepecik maçının ardından açıklamalarda bulunan Pazarspor Teknik Direktör Hasan Çelik Çalışmalarımızın meyvesini almaya başladık.
Pazar’a hayırlı olsun dedi.

Çelik,”Galip geldiğimiz için mutluyuz bu galibiyeti önemli kılan da geçen hafta Bayrampaşa deplasmanın da aldığımız üç puan. O maçın önemi için de bu maçı kazanmamız gerekiyordu.

Futbolcu kardeşlerim sahaya çıkıp ellerinden geleni en iyi şekilde yaptılar. Çok iyi oyun disiplininde oynayarak mücadele ettiler. 1-0 yendik daha farklı olabilirdi kaçırdığımız goller var.

Rakibimiz üst sıralara oynayan bir takımdı kazandığımız için mutluyuz. Sahada mücadele eden tüm kardeşlerimi ve bizi desteklemeye gelen tüm taraftarlarımızı kutluyorum teşekkür ediyorum. Bu takımı desteklesinler, bu takım inşallah ligde kalmayı garantileyecektir. Bunun için mücadele ediyoruz. Çalışmalarımız devam edecek, bundan sonra ki maçlar çok daha farklı olacaktır, yeni transferlerimiz ile beraber kaynaşarak daha iyi olacağız. Çalışmış olduklarımızın meyvesini almaya başladık mutluyuz Pazar’a hayırlı olsun'
dedi. 

 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI