ÇAYKURSPOR VE PAZARSPOR PLAY OFF'TA

Çaykurspor Kulübü lig birinciliğini, Pazarspor Kulübü ise lig ikincisi olarak Play Off'a katılma hakkını elde ettiler.

PAZARSPOR-RİZESPOR 14.01.2014 09:24:24 33 0
ÇAYKURSPOR VE PAZARSPOR PLAY OFF

Bayram Ali KAVALCI
2013-2014 Sezonu Rize İli  1. Amatör U-19 Ligi  A Grubu Play Off 'a yükselme müsabakaları şampiyonluğunda, Çaykurspor Kulübü lig birinciliğini, Pazarspor Kulübü ise lig ikincisi olarak Play Off'a katılma hakkını elde ettiler.

Rize 1. Amatör U-19 Liginde Çaykurspor takımı rakipleri, Çayelispor,  Kalkanderespor, K.V.Veliköyspor, Pazarspor'u geride bırakarak ligin bitimine bir hafta kala Play Off'a çıkmayı garantileyen takım oldu. A Grubunda Play Off 'a yükselen ikinci takım Pazarspor Kulübü oldu. A Grubu liginde oynadığı 8 maçın 6'sını galibiyetle tamamlayan Çaykurspor U-19 takımı ligde sadece bir mağlubiyetle ve bir beraberlik elde ederek rakip kalelere 37 gol atarken, kendi kalesinde sadece 6 gol gördü. Çaykur bu sezonki ligi 19 puanla kapatmayı başarıp play off'a çıkmayı garantilemiş oldu. Çaykurspor U-19 Takımının Teknik Sorumluluğunu Abdurrahman Serdar, Yardımcılığını ise Şenol Alkan yürütmektedir.

Çaykurspor Kulübü Yöneticileri, 'Grubumuzda 3 sezondur Rize2yi Karadeniz bölge Şampiyonasında temsil ederek, inşallah bu sezonda 4 defa peş, peşe Rize'yi temsil etme başarısını elde etmeye çalışacağız. Çalışmalarımızda bizlere her türlü maddi ve manevi desteği veren, Çaykur YK Başkanı ve Genel Müdürümüz Sayın İmdat Sütlüoğlu başta olmak üzere Yönetim kuruluna ve tüm Çaykur çalışanlarına teşekkür ediyoruz. Çaykur'a  bu ayın 22'sınde başlayacak olan play oof maçlarının akabinde Karadeniz Bölge Şampiyonluğunu Rize'ye kazandırmak için  

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı