ÇAYKUR MADALYA İÇİN MÜCADELE EDECEK

Çaykur Genel Müdürü Sayın İmdat Sütlüoğlu ve Rize halkını sevindirecek önemli madalyalar kazanmak için mücadele vereceklerini dile getirdiler.

PAZARSPOR-RİZESPOR 6.02.2014 12:47:47 11 0
ÇAYKUR MADALYA İÇİN MÜCADELE EDECEK

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI-AMASYA

  Türkiye Güreş Federasyonunun 2014 Yılı Grup Gençler Grekoromen ve Serbest Müsabakaları 06-09 Şubat 2014 tarihleri arasında grup merkezleri Amasya, Denizli ve Malatya illerinde başlıyor. Serbest ve Grekoromen Türkiye Şampiyonası genç gruplar müsabakalarının yapıldığı Amasya’daki yarışmalar 27 ilin güreş takımları katılmaktadır.

13 kişilik sporcu kafilesiyle bu müsabakalara katılan Çaykurspor Kulübü Grekoromen Güreş takımının hedefi Rize’ye çok sayıda madalya ile dönmek. Bugün Amasya Üniversitesi Kapalı Spor Salonunda başlayacak olan müsabakalara; Rize, Amasya, Çorum, Samsun, Ordu, Sinop, Giresun, Tokat, Sivas, Yozgat, Bartın, Kırıkkale, Kastamonu, Zonguldak, Karabük, Çankırı, Ankara, Kırşehir, Kayseri, Nevşehir, Aksaray, Niğde, Karaman, Konya, Bolu, Mersin ve İstanbul şehir kulüplerinden serbest ve grekoromen dalda güreş yapan yüzlerce sporcu katılacaktır.

Çaykurspor Kulübü İdareci ve Güreş Antrenörleri tüm hedeflerinin Amasya’da ve ileriki aylarda Bursa’da yapılacak olan Gençler Türkiye Şampiyonasında, Çaykurspor Kulübü Genç Güreşçilerin, Çaykurspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı, Çaykur Genel Müdürü Sayın İmdat Sütlüoğlu ve Rize halkını sevindirecek önemli madalyalar kazanmak için mücadele vereceklerini dile getirdiler.   

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI