BURSA KADROSU BELİRLENİYOR

KADRO ŞEKİLLENİYOR

PAZARSPOR-RİZESPOR 20.02.2014 14:15:36 12 0
BURSA KADROSU BELİRLENİYOR
Teknik Direktör Tütüneker, oyuncularını Bursaspor ile oynayacakları maça motive ediyor.

Tecrübeli teknik adam, “Bursaspor kaliteli oyunculardan kurulu bir takım. Güçlü rakibimiz karşısında alacağımız galibiyet bize önemli avantaj sağlar' diye konuştu.

BİR BİR ANLATIYOR
Çaykur Rizespor, Bursaspor maçına odaklandı. Süper Lig'de 15 maç kazanamayarak üzerine çöken kara bulutları Gaziantepspor galibiyetiyle dağıtan Yeşil-Mavililer’de teknik direktör Uğur Tutuneker zorlu Bursaspor maçı öncesi oyuncuların beynini yıkıyor.

Sakat ve cezalıların çokluğuna rağmen ilk sınavına çıkacak olan Tütüneker, futbolcularına motiveyi damardan yapıyor.

Takım bir yandan taktik ve teknik idmanlarla hazırlıklarını sürdürürken bir yandan da Tütüneker, yapılması ve yapılmaması gerekenleri bir bir oyuncularına anlatıyor.

Bursaspor'un Beşiktaş ile oynadığı maçın görüntülerini defalarca izleyen ve düşüncelerini oyuncularıyla paylaşan Tütüneker, “Bursaspor kaliteli oyunculardan kurulu bir takım. Alacağımız galibiyet bize önemli avantaj sağlar' diye konuştu.

11 ŞEKİLLENİYOR
Bursaspor'un cezası nedeniyle maçın seyircisiz oynanacak olmasının kendileri için avantaj olduğuna dikkat çeken Tutüneker, 'Bursaspor'un çok ateşli bir taraftarı var. Taraftar baskısı olmayacağından bu avantajı kullanmamız gerek' dedi.

Sakat ve cezalı oyuncular yüzünden Gaziantepspor maçı kadrosunda zorunlu değişiklikler yapacak Yeşil-Mavililer’de ilk 11'de yavaş yavaş şekilleniyor.

Kart cezalısı olan Viera'nın yerini Godferey, sakat olan Lualua'nın yerini ise Sercan Kaya dolduracak. Bursaspor maçı öncesi en büyük rekabet ise forvette görünüyor.

Kweuke'nin formda olması, Deniz Kadah'ında son maçta sonradan oyuna girip 2 gol atması forvet için seçimi zorlaştırmasına rağmen Tütüneker'ın maça Kweuke ile başlaması bekleniyor. 
            

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI