BİZİM İÇİN HER MAÇ ÖNEMLİ

Hafta sonu Ofspor’a konuk olacak Pazarspor’da, tüm planlar 3 puan üzerine yapılıyor

PAZARSPOR-RİZESPOR 14.02.2014 15:43:36 11 0
BİZİM İÇİN HER MAÇ ÖNEMLİ
MORALLER YERİNDE



Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta alt sıralardan uzaklaşma mücadelesi veren Pazarspor’da tüm gözler, hafta sonu deplasmanda Ofspor ile oynanacak zorlu 90 dakikaya çevrildi. Son iki maçını kazanarak ligde yükselişe geçen Mavi-Beyazlılar, Ofspor, deplasmanından da zaferle ayrılmayı hedefliyor. Bu maçın hazırlıklarını aralıksız sürdüren Mavi-Beyazlılar’da morallerde yerinde.



UZAKLAŞACAĞIZ



Sportif direktörü Ali Osman Telatar, ligdeki çıkışlarını Ofspor’u da devirip sürdürmek istediklerini söyledi.  Telatar, Ofspor maçı hazırlıklarını tam kadro sürdürdüklerini belirterek, 'İki haftadır kazanan ekibimiz, bu hafta Karadeniz derbisinde Ofspor ile karşılaşacak. Bu karşılaşmadan da galibiyetle ayrılarak sıralamada tehlikeli bölgeden uzaklaşmak istiyoruz' dedi.



TOPARLANIYORUZ



Bütün karşılaşmalara aynı ciddiyetle hazırlanarak her maçta olduğu gibi sahaya kazanmak için çıkacaklarını ifade eden Telatar, 'Toparlanma aşamasındayız. Sıralamada daha iyi yerlerde olmak için galip gelmek istiyoruz, bu gücümüz de var. Dostluk çerçevesinde kazanmak için ne gerekiyorsa yapacağız. Futbolcularımızın elinden geleni yapacağına inanıyoruz' diye konuştu.

 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı