Baytar'dan önemli açıklama

İĞNE İLE OYNARIM

PAZARSPOR-RİZESPOR 14.03.2014 15:30:46 22 0
Baytar
Sakatlıkla boğuşan Engin Baytar, Beşiktaş maçında mutlaka sahada olmak istiyor. Ağrıları devam eden oyuncu, büyük bir fedakarlığa imza atmaya hazırlanıyor, “Gerekirse iğneyle oynarım” diyor.

Uğur Tütüneker yönetiminde Süper Lig’e tutunma mücadelesi veren Çaykur Rizespor’da Beşiktaş maçı hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor.

Antalya’da elde ettiği önemli galibiyetle havaya giren Karadeniz ekibi, güçlü rakibi karşısında çıkışını sürdürmenin planlarını yapıyor.

Lualua, Deniz Kadah, Ali Adnan gibi sonuca yakın isimlerin antrenmanlardaki formu Yeşil-Mavililer’de teknik heyetin yüzünü güldürürken, Engin Baytar’ın durumu ise düşündürüyor.

Daha önce sağlık ekibi tarafından Beşiktaş maçına yetişeceği belirtilen tecrübeli oyuncu önceki iki idmanı ağrılarından dolayı yarıda bırakmak zorunda kaldı.

Dünkü antrenmanda ise zorlamadan hafif tempoda çalışan oyuncunun sağlık ekibiyle yaptığı görüşmede oynamak için ne gerekiyorsa yapılmasını istediği belirlendi.

Erciyes maçında yaşadığı sakatlıktan ötürü son 4 karşılaşmada takımını yalnız bırakan Engin, Yeşil-Mavililer’in ligdeki kaderini önemli ölçüde belirleyecek olan Beşiktaş mücadelesinde sahada olmak istiyor.

Tütüneker’e bağlı Sağlık ekibiyle durumuyla ilgili görüşen Engin, teknik direktör Uğur Tütüneker’e yarın kesinlikle arkadaşlarıyla birlikte mücadele etmek istediğini bildirdi.

Gerekirse iğneyle oynayacağını vurgulayan başarılı orta saha oyuncusu, “Ağrılarımın geçmesi için ne gerekiyorsa yapılsın” dediği belirtildi.

Bilindiği üzere Engin Baytar, ligde kalma savaşı veren Çaykur Rizespor’a devre arasında Galatasaray’a kiralık olarak gelmişti.  
 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI