Bayanlar evinde büyük fırsat tepti

Süper lige çıkmak için Final gibi bir Maçta Bodrum Yalıkavak ile iki sene sonra evinde karşılaşan Pazarspor Bayanlar Hentbol takımı rakibine yenilerek son 2 haftaya umutlarını taşıdı.

PAZARSPOR-RİZESPOR 15.04.2018 16:37:36 12 0
Bayanlar evinde büyük fırsat tepti

Fotoğraflar;Cengiz Yıldırım

PAZAR-Süper ligi garantilemek için çıktıkları maçta Pazarspor hem kendileri, hemde hakemler kötü olunca önemli bir fırsatı tepti.
 Pazar Mehmet Akif Pirim Spor salonunda iki yıl aradan sonra taraftarının huzuruna çıkan Pazarspor Bayanlar Hentbol Takımı beklentilerin yüksek olduğu maçta bekleneni veremedi.

Maçın ilk bölümlerine kötü başlayan Pazarspor ilk 10 dakikada 1-4 geriye düştü .

10. dakikadan sonra biraz toparlanıp farkı kapatıp öne geçsede önemli ataklardan boş dönünce Yalıkavak farkı yeniden açarak ilk yarıyı 8-11 önde kapattı.


İkinci yarı da soyunma odasından salona daha inançlı ve istekli dönen Sultanlar farkı kapatıp eşitliği de sağlayıp hatta öne geçtiler.

Bu dakikadan sonra da öne geçtikten sonra farkı açacakken Hakemler Yalıkavak'ı hiç bir ataktan boş döndürmeyip maça tutunmalarını sağladılar.

Son bölümlerde Pazarspor toparlanamadı ve rakibi Yalıkavak müsabakadan 21-24 galip ayrıldı.

Haftayı puansız kapatan Pazarspor İlk üçün içersinde kalıp Süper lige çıkabilmesi için kalan iki maçınıda kazanması gerekmektedir. Son İki maçı deplasmanda Samsun ve İçeride Bursagücü ile karşılaşacak.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı