Başkan Yangın’dan Antalya çıkarması

Antalya da ikinci yarı kamp çalışmalarına devam eden Pazarspor 2. hazırlık maçını Cizre spor ile yaptı.

PAZARSPOR-RİZESPOR 5.01.2018 09:34:32 188 0
Başkan Yangın’dan Antalya çıkarması

Karşılaşmanın ilk yarısını 1-0 yenik kapatan Pazarspor ikinci yarı Penaltıdan kazandığı gol ile 1-1 berabere kaldı.

Pazarspor  ilk yarı sahaya : Reşat, Mert Çınar, Turgay, Mert Özmen, Oğuzhan, Maksut, Eren, Mete, Mehmet Aytemiz, İbrahim, ve Cihad dan oluşan kadrosu ile çıktı.

İkinci yarıda ise; Salih, Egemen, Emrecan, Batuhan, Ufuk, Önder, Kemal, Altan, Mert Özkaptan,Sinan Yazıcı, Sinan Uzun dan oluşan kadrosu ile çıktı.

Pazarspor ’un golünü 85. dakikada Penaltıdan Kemal Akbaba Attı.

25 Aralık 2017 tarihinde başlayan İkinci yarı hazırlıklarına hız kesmeden devam eden Pazarspor'u hazırlık maçı öncesi, kamp yapılan Antalya Kervansaray otelde Başkan Hüseyin Yangın ve Yönetim kurulu üyesi Talat Günday takım kafilesine ziyarette bulundular.

Kamp ve çalışmalar hakkında değerlendirmede bulunan Hasan BALTA (yönetim kurulu üyesi) ve teknik direktör Selahattin DİNÇEL, 'çok iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini, yeni katılan futbolcularla daha da güçlendiklerini, moral ve motivasyonlarının çok iyi olduğunu, iyi çalıştıklarını, takım içinde uyumlu bir hava ve arkadaşlık ilişkilerinin çok güçlü olduğunu,olumlu bu havanın mücadelemize en iyi şekilde yansıtacaklarına inandıklarını' belirttiler. Ayrıca “evimizde oynayacağımız ikinci yarının ilk maçı Kayseri Erciyesspor maçında Pazarspor taraftarlarını tribünleri doldurmaya davet ediyoruz” dediler.

Başkan Hüseyin Yangın; sporcu ve hocalarla toplantı yaparak, çalışmalar ve ikinci yarı stratejileri ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Pazarspor İlk hazırlık maçını 3.lig ekiplerinden Elazığ BLD spor takımı ile yaptı. İlk yarısı 0-0 eşitlik ile biten maçı ikinci yarıda gelen goller ile 2-0 kazandı.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI