Başkan Yangın sezonun ilk maçı öncesi açıklama yaptı

Pazarspor Kulüp Başkanı Hüseyin Yangın her sezon başı olduğu gibi bu senede lige başlarken yaptığı açıklamasında şu cümlelere yer verdi.

PAZARSPOR-RİZESPOR 2.09.2016 10:59:10 47 0
Başkan Yangın sezonun ilk maçı öncesi açıklama yaptı
Değerl Pazarspor Taraftarları, Sevgili Sporseverler

Geçtiğimiz sezonun üzüntüsünü unutturmak, yeni başarılar ve heyecanlar yaşatmak adına çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürdüğümüz transfer dönemi ve sezon hazırlık çalışmalarının ardından 2016/2017 futbol sezonu bu hafta sonu 3 Eylül Cumartesi günü saat 15:30 da Pazar Şehir Stadında oynayacağımız Yeşil Bursaspor müsabakası ile başlıyor.

Geçtiğimiz sezondan kadromuzda kalan Kaleci Fethi ve Reşat , Oyuncular; Mustafa, Tamer, Mert Ege,Tugay,Devrimcan ,Maksut,Kadir,Mehmet,Hacı Şükrü ın yanına alt yapıdan Fatih , Eren ve Oğuzhan’ı profesyonel yaparak takıma dahil ettik. Dış transferlerimiz ise Fenerbahçe den kaleci İsmet ve stoper Egemen,Karagümrükten Batuhan(Stoper),Erzurum Büyükşehir BLD spordan İbrahim(stoper),Giresunspor dan geçici transfer Aykut(sol bek),Arhavispor dan İlkay(sol bek),Orhangazispor dan Hasan Kul(ön libero),Gölcükspor dan Oğuzhan Demirer(Ön libero),Düzcespor dan Mehmet Mert(orta saha , forvet),Çaykur Rizespor dan Burak Can(orta saha) ve İlyas Sarı(forvet), Çorum BLD.spordan Ercan Güneri(Forvet),Beylerbeyispor dan Ali Özgür(Forvet),Dardanelspor dan İlhan Faruk(Forvet) transfer oldu.

Teknik ekip tercihimiz ise PRO Lisanslı Teknik Direktör ehliyetine sahip, Futbol hayatına Çaykur Rizespor dan başlayıp Fenerbahçe de devam eden, A Milli Takım formasını da giyen Hakan Tecimer den yana olmuştur. Kendisi Fenerbahçe Milli Takımlarda U-17 akımlarının teknik direktörlüğünü uzun süre yapmış ve mesleğinde bilgili ve deneyimli olduğuna inandığımız bir Hocadır. Kendisiden başka 3 yardımcısı ile sezon başından bu yana yoğun bir şekilde çalışmaktadırlar. Futbolda bilimselliğe ve teknoloji desteğine inanan ve bu yöntem ve teçhizatı kullanmasını bilen ekibe bu anlamda da teknik teçhizat desteği de verilmiş olup, alt Lig Kulüplerinin hemen, hemen hiçbirinde olmayan cihazlar kulübümüze kazandırılmıştır.

Kurmuş olduğumuz sporcu kadrosu ve Teknik kadronun bize yeni heyecanlar ve başarılar yaşatacak seviyede olduğuna inanıyoruz ve kendilerine güveniyoruz. Geçen yıl bir alt lige düşmemize karşın ekonomik anlamda geçmişten gelen borçları ödemenin rahatlığı ile transfer dönemini sıkıntısız geçirdik ve bu sezon hiçbir sezonda yapamadığımız sporcu ödemelerinin peşinat kısımlarının tamamını eksiksiz ödedik. Takımımız 2 dönem Nevşehir Avanosta toplam 24 gün kamp yapmıştır. İki kamp arası ve sonrasını Pazardaki tesislerimizde devam ettirdik ve bu sürede yeterli sayıda hazırlık maçı yaptık. Bu maçların ikisini kazandık, ikisini kaybettik, üçünden de beraberlikle ayrıldık. Genel görüntünün takımımızın lige hazır olduğu yönünde ve sonradan takımımıza katılan sporcuların tam hazır hale gelmeleri ile ilerleyen haftalarda daha da iyi olacağımız kuşkusuzdur.

Pazarsporun layık olduğu yere yükselmesi ve yeni başarılara imza atmasını dilediğimiz yeni sezonun hocalarımız, Sporcularımız ve camiamız için hayırlı olmasını diliyor, başarılı bir sezon geçireceğimiz inancı ile ilk maçımız olan Yeşil Bursaspor maçında tüm Taraftarlarımızı, Bölgemizdeki sporseverleri 3 Eylül Cumartesi Saat 15:30 da Pazar Şehir Stadında görmek istiyoruz. 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI