Başkan Yangın 2.yarıdaki başarıları hakkında ilk kez açıklamalarda bulundu

Başkan Yangın 2.yarıdaki başarıları hakkında ilk kez açıklamalarda bulundu

PAZARSPOR-RİZESPOR 19.04.2019 16:17:33 98 0
Başkan Yangın 2.yarıdaki başarıları hakkında ilk kez açıklamalarda bulundu

Ali Akyıldız (Kaçkar53.com)

PAZAR-3.lig 2.grupta mücadele eden Pazarspor 2.yarı göstermiş olduğu başarı ile 11 Maçta,8 galibiyet,2 beraberlik bir mağlubiyet alarak ligde 8.sırada 43 puana yükselerek adeta tarih yazdı.

Bu hafta evinde Lider Kırşehir Belediyespor’u konuk edecek olan Pazarspor Play-Off yolunda gerekli olan 3 puan almak için mücadele edecek.

Kulüp Başkanı Hüseyin Yangın “ Lider olması burada bizi yenecek anlamına gelmez. Biz burada yeneriz. Kırşehir’de gelecek hafta kendi evinde galip gelerek orada şampiyonluk turu atar” dedi.

Küme düşme hattından kurtularak Play-Off’a çıkma şansını yakalayan Pazarspor Kulüp Başkanı Hüseyin Yangın kaçkar53.com muhabiri Ali Akyıldız’a açıklamalarda bulundu.

Başkan Yangın “ Hoca değişikliği ile başlayan bir performansımız var ve bu devam ediyor. Böyle bir başarıyı gösteren 3.lig takımlarında başka yoktur.2 yarıda aldığımız puana baktığımızda bu liglerde böyle çok takım olmadığı görülecektir. Çok zor dönemler yaşadık. Ve biz Pazarspor ’un çok yapmadığını yaptık. Genel Kurul. İhtiyaç halinde yapmak lazımmış demek ki, Genel Kurulu yapmamamız gerektiğini söyleyen arkadaşlarımızda oldu. Yaparak doğru bir iş yaptığımızı bugün daha iyi görüyoruz. Yeni yönetimle de iyi bir ekip olduk. Ekonomik olarak da herkesin taşın altına elini koymasıyla başarılı olduk. Pazar’da maçları oynamamızda başka bir avantajımız oldu. Çeşitli etkenler bir araya gelince de başarıyı yakaladık” dedi.

Yangın “ Hafta sonu oynanacak olan lider Kırşehir maçı bizim için çok önemlidir. Bu maçta alacak olduğumuz puanla Play-Off yolumuza devam edeceğiz. Kırşehir burada değil, gelecek hafta evinde galip gelerek şampiyonluk turu atsın. Başarıda katkısı olan herkese teşekkür ediyorum. Hafta sonu sahamızda oynanacak olan Kırşehir maçında taraftarlarımızdan destek bekliyoruz “ dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı