Başkan TAŞKIN: Rize ve Pazar Basını ile yemekte buluştu.

Mustafa Taşkın: 19 Haziran’da yapılacak kongre öncesi Pazarspor basını Rize ve Pazar basını ile bir araya gelerek yeni yönetimini tanıttı

PAZARSPOR-RİZESPOR 16.06.2021 10:19:41 29 0
Başkan TAŞKIN: Rize ve Pazar Basını ile yemekte buluştu.

Mustafa Taşkın: 19 Haziran’da yapılacak kongre öncesi Pazarspor basını Rize ve Pazar basını ile bir araya gelerek yeni yönetimini tanıttı

2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Pazarspor Koronavirüs etkilerinin tam ortadan kalkmadığı dönemde tarihinde ilk kez 2 adaylı kongreye gidiyor. Başkan olduğunda yeni sezonu tahminen 15 Ağustos’ta açacağını söyleyen mevcut başkan ve yeni Başkan Adayı Mustafa Taşkın, yaptığı açıklamalarda şunları kaydetti.

RİZE VE PAZAR BASINI BİRARADA

Başkan Mustafa TAŞKIN ,“Rize ve Pazar basınını bir araya getirerek beraber olmanın mutluluğu içindeyim. Geçmişten bugüne hep Rizespor ile beraber, birlikte hareket edebilmenin hayalinde olduk. Bunu son dönemlerde yapıyoruz. Rize ve Pazar basını ile beraber olarak da bu işi daha güzel yerlere götürebileceğimiz, sizlerin de buna ön ayak olacağı düşüncemiz ve inancımız ile bir araya gelmek istedik”

RİZESPOR KULÜBÜ YENİ BAŞKAN ADAYI KIRAN İLE GÖRÜŞTÜM

“Dün de Rizespor’umuzun yeni Başkanı Tahir Kıran’la görüşüp hem hayırlı olsun dileklerimi ilettim, hem de Cumartesi günü yapılacak kongremize davet etim. Görüşmemizde kendisinin de Pazarspor’un dahil olacağı güzel projeleri olduğu Rize’yi spor şehri yapmak için güzel işler yapacağını dile getirmesi bizleri de mutlu etti”

BASINLA İYİ GEÇİNİYORUZ

Bir takımın başarısının birçok nedeni var olduğunu belirten Mustafa Taşkın, “Bunların en başında basınla iyi geçinmek var. Bizde bu nedenle Rize basını ve Pazar basını nı bir araya gelerek Pazarspor’ un daha başarıya nasıl taşıyabileceğimizin adımlarını atmak istiyoruz. Bunu yaparken Çaykur Rizespor ile daha çok işbirliği yapabilmemiz için basındaki arkadaşlarımdan da destek istiyorum”

RİZESPOR’UN PİLOT TAKIMIYIZ

Çaykur Rizespor’ un pilot takımı olduklarını kaydeden Başkan Taşkın, “Geçtiğimiz günlerde Çaykur Rizespor başkan adayı Tahir Kıran’ ı aradım, bir on görüşme yaptım. Kendisi bana eskisinden daha çok çalışacaklarını söyledi. Yeni sezonda da Rizespor’ dan 5-6 oyuncu isteyeceğimi söyledim. Kongreden sonra tekrar görüşme kararı aldık. Görüşmemizde kendisinin de Pazarspor ’un dâhil olacağı güzel projeleri olduğu Rize’yi spor şehri yapmak için güzel işler yapacağını dile getirmesi bizleri de mutlu etti”

YÖNETİME 3 YENİ İSİM ALDIK

Bilindiği gibi Cumartesi günü kongremiz de var. Bize de sürekli yönetim kurulumuz hakkında sorular sorulmaktadır diyen Pazarspor Kulübü başkanı Mustafa Taşkın, “yönetimden kendi isteğiyle 3 ismin ayrıldığını o isimlerin yerine Aykan Atabey,, Burak Naiboğlu ve Hakan Biberoğlu’ nu yeni yönetimine aldığını açıkladı. Başkan Taşkın yönetimini başarılı bulduğunu kaydederek, “Yönetimimiz iyi işler yaptı. Pazarspor’ u bu arkadaşlarımızla bir üst lige çıkardık. Bu nedenle yönetimden kendi isteğiyle ayrılanların dışlında değişiklik yapmadım”


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı