Başkan Taşkın: Çalışmaları Türbinde izledi

TFF 2lig Kırmızı grup takımlarından Pazarspor, Çarşamba günü lig lideri Eyüpspor’u evinde konuk edecek.

PAZARSPOR-RİZESPOR 24.01.2021 16:15:31 31 0
Başkan Taşkın: Çalışmaları Türbinde izledi

ALİ AKYILDIZ

PAZAR-TFF 2lig Kırmızı grup takımlarından Pazarspor, Çarşamba günü lig lideri Eyüpspor’u evinde konuk edecek.

Günde Çift idman yaparak karşılaşmaya hazırlanan ligde 6.sırada 33 puanda bulunan Pazarspor ’da Hakan ve Oğuz sakat olduğundan takımda yer alıp almayacağı maç günü belli olacak.

Başkan Mustafa Taşkın ve yöneticilerin türbinden izlediği antrenman da Teknik Direktör Ferruh Özgün çift kale maç yaptırarak Çarşamba günü sahaya çıkacak kadroyu belirlemeye çalıştı.

Teknik Direktör Ferruh Özgün, Geçen cuma günü göreve başladık, bugün 9. idmanımızı yaptık, çocuklarımızın isteği, arzusu gayet çok iyi, sadece biraz takım savunması ile ilgili sıkıntımız görünüyor, günden güne bunu geliştirebilirsek çok daha iyi olacağız.” dedi

Erteleme karşılaşması nedeniyle çalışma süremiz biraz kısaldı ve o yüzden kendi tesislerimizde kamp dönemimizi geçirdik diyen Pazarspor Menajeri Ramazan Öztürk, 2.yarı karşılaşmalarına bir haftalık hazırlıkla başlayacağız. Çalışmalarımız verimli geçmektedir. Yeni hocamız Ferruh Özgün takımı tanımaya çalışıyor. Her şey şu anda yolunda gidiyor” dedi.

Transferde eski oyuncuları Feyyaz Aydil’i takıma dahil ettiklerini, orta sahaya ve defansa bir oyunca alacaklarını ifade eden Menajer Ramazan Öztürk, “Çarşamba günü lider Eyüpspor ile evimizde karşılaşacağız. Bizim takımımız genç, dinamik ve son zamanlarda formda olan bir takımdır. Kimseden çekindiğimizde yok. Elimizden geleni yaparak Pazarspor’a yakışır bir futbol ortaya koyarak 3 puanı almayı hedefliyoruz” diye konuştu

Öztürk, “yapılan COVİT-19 testlerinin çalışanlar dahil tamamının negatif çıktığını, maç günü tekrar test olacaklarını ifade etti.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI