Başarıl Teknik Direktör Kar’dan Özel açıklamalar

Başarıl Teknik Direktör Kar’dan Özel açıklamalar

PAZARSPOR-RİZESPOR 28.11.2019 14:26:49 27 0
Başarıl Teknik Direktör Kar’dan Özel açıklamalar

Ali Akyıldız

PAZAR-TFF 3,Lig 3.grupta mücadele eden Pazarspor ’un başarılı teknik direktörü Kadir Kar, yazarımız Ali Akyıldız’a 14 haftalık maç serüveni ile bu hafta oynanacak olan Diyarbakır maçı hakkında çok özel açıklamalarda bulundu.

İlk yarının 15.haftasını oynayacağız.14 maçlık periyoda baktığımız zaman istediğimiz noktadayız” söyleyen Pazarspor Teknik Direktörü Kadir Kal, “ 22 puandayız. Lige istikrarlı başladık. Güzel mücadele ettik. Yapabileceğimiz en üst mücadeleyi yaptık. En iyi oyunu değil, en iyi mücadelemizi yaptık. İlk dört haftalık geçiş dönemini iyi atlattık” dedi.

Kar “Halide maçına kadar içeride ve dışarıda puan ve puanlar almaya başladık. Halide maçında ise son dakikada yediğimiz gol ile puan alamadık. Bu karşılaşmadan sonra da oyuncu ve sistem değişikliğine gittik sistemle gol sıkıntısı çekiyorduk. İstanbulspor kupa maçı ile istediğimiz sistemi bulduk. Ardından deplasmanda Yeşilyurt galibiyeti ile her hafta daha da iyi olmaya başladık. Futbolcularında maç tecrübelerinin artması ve ligin de havasına alışmamız bizim 14 haftalık performansımızın ortaya çıkmasını sağladı” ifadelerini kullandı.

Şu an ligde dış sahada en çok puan toplayan takım biziz” açıklamasını yapan Kar, “ardından iç saha sendromunu da kırdık. Önümüzde hemen altımızdaki Diyarbakır ile sahamızda karşılaşacağız. Bizim için her maç önemli ama bu maç daha da önemli. Nedeni ise fikstürde avantajımızı korumak için evimizde 3 puan almamız gerekir ve de alacağız. Bizi 14 haftadır yalnız bırakmayan seyircilerimize teşekkür ediyorum. Her zaman olduğu gibi bundan sonra da bizi desteklemeye devam etsinler. Pazarspor ligde elinden geleni yaparak bu yıl çok güzel işlere imza atacak” dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI