Balta Pazarspor'un yeni sezondaki hedeflerini açıkladı

Balta "Temaslarımız devam ediyor. 24-25 oyuncuya ulaştığımız anda da takımı oluşturmuş olacağız.

PAZARSPOR-RİZESPOR 5.07.2017 09:08:08 124 0
Balta Pazarspor

Yeni sezon için çalışmalarına aralıksız devam eden Pazarspor'da gelişen süreci değerlendiren Profesyonel takım sorumlusu Hasan Balta yaptığı açıklamada ”mutlaka bir takımda olması gereken hedefler bu yıl Pazarspor’dada olacak. Pazarspor İddialı, yarışmacı göze hoş gelen futbol oynayan, sürekli hedefi kovalayan bir takım olacak'dedi.

'Bu hedefin ilk aşamasında olan hoca sürecini tamamladık. Uzun bir süreç oldu belki ama anlaşmamızı yaptık. Önce Tuğrul Metin ile anlaştık, ailevi nedenleri ve biraz da yasal süreçlerden dolayı, o transferden karşılıklı vaz geçtik. Akabinde devam eden hoca arayışlarımıza Selahattin Dinçel ve ekibi ile anlaştık. Hocamız genç akademisyen ve idealleri olan bir hoca. Hocamız ile beraber hedefleri olan bir takım yaratacağımıza inanıyorum' diyen Balta;

 'Hocamız ile anlaşmadan önce iç transferde sözleşmeleri devam eden yada bitmiş kendi bünyemizde yetişen sekiz genç, kıymetli oyuncumuz ile yeniden anlaştık. Bunun dışında sözleşmeleri devam eden ama konum itibarı ile başka şehirde yaşayan geçen yıl da takımımızın bünyesinde olan, dört sporcumuz daha var bunlarla da görüşmelerimizi yaptık. İç transfer anlamında elimizde 12 oyuncu var. Yapacağımız kamp çalışmalarında kendi alt yapımızı da değerlendireceğiz. Kendi yapımızdan da genç yetenekli oyuncuları katmaya çalışacağız buradan da sayı olarak ne kadar yüksek olursa o kadar iyi. Bu kararı da hocamız ile beraber vereceğiz.Onun dışında Rizespor ile bir prensip görüşmemiz oldu başkanımız kanalı ile, Rizespor’un 3. Lige kiraya vereceği oyuncuların listesi üzerinde çalışıp oradan da birkaç oyuncu bünyemize katmayı düşünüyoruz. Tüm bunlardan sonra bizim 17 civarında oyuncumuzun olacağını planlıyoruz.

Dış transfer dede ağırlıklı olarak hocamızın listesinden birkaç oyuncu ile görüşmelerimiz başladı. Temaslarımız devam ediyor. 24-25 oyuncuya ulaştığımız anda da takımı oluşturmuş olacağız.  Sezon başı hazırlıklarının 1. Bölümüne 10 Temmuz da 10 günlük çalışma ile kendi tesislerimizde başlayacağız. 2. Etap hazırlıklarını Nevşehir de yapacağız. 7-19 Ağustos tarihleri arasında yapacağımız 3. Etap içinde etüt çalışmalarımız devam ediyor. Pazarspor’un hedefi kovalayan arzulu istekli bir takım kuracağından kimsenin endişesi olmasın” diyerek yol haritası hakkında bilgiler verdi..


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI