BALTA DAN YENİ SEZON AÇIKLAMASI

BALTA DAN YENİ SEZON AÇIKLAMASI

PAZARSPOR-RİZESPOR 16.07.2018 13:19:14 27 0
BALTA DAN YENİ SEZON AÇIKLAMASI

PAZAR-2018-2019 sezonu için saha çalışmalarına başlayan Pazarspor'da futbol şubesi as Başkan’ı Hasan Balta takım oluşumu ve hazırlık süreci hakkında bilgilendirmede bulundu.

Balta açıklamasında,”yönetim kurulumuzun sezon başında yaptığı ilk toplantıdan sonra, transfer komitesi olarak teknik ekip konusunda çalışmalara başladık. Bir hafta içinde de sonuçlandırarak, Adem Neboğlu’nu göreve getirdik. Ardından da iç transfer çalışmalarına başladık. Bu anlamda da geçen yıl bizim sporcularımız olan 14 sporcu kardeşimiz ile anlaşmaya vardık. Daha sonra Rizespor ile gerçekleştirdiğimiz pilot takım uygulamasında Rizespor bünyesinde mevkiimiz olan bölgelere beş oyuncu takviyesi yaptık, bunlar Sinan Yazıcı, Muhammed Emin Balcılar, Berat Delihasan, Muhammed Çelik ve Kazım Kopuz. Bu transferler ile sporcu sayımız 19’a ulaştı. Dış transferde eksik bölgelerimiz Aykut Civelek, Oktay Gümüş, Ceyhun Demircan ve Yasin Mert Egeli’yi transfer ettik ve sayımız 23’e ulaştı. Yine son olarak da forvet hattına bir sporcu kardeşimiz ile anlaşmaya vardık ve oda Salı günü kampımıza katılacak ve bu şekliyle transferi kapatmış, tamamlamış oluyoruz. Yeni sezon için üç etap kamp etabımız olacak. Birinci bölümü komşu ilçemiz Çayelin de 15-21 Temmuz tarihleri arasında olacak. İki gün iznin ardından 23 Temmuz 4 Ağustos tarihleri arasında 13 günlük Erzurum kampımız olacak. Son olarak da 7-17 Ağustos tarihleri arasında 3. Kampımızı yapacağız, ardından da lig haftasında Pazar’a dönüp sezona başlayacağız” dedi.

 Balta; “bu yıl camia içersin de yapılan eleştirilerde zayıf bir takım kuruluyor, düşmeye mi oynayacağız eleştirileri var söylemlerine cevap olarak”; Pazarspor hiçbir zaman hedefsiz olmaz. Geçen sene 58 puan toplayan bir takımız bu senede kadroyu büyük oranda koruyarak takviyeler yaptık bu yılda hedefimiz en kötü 59 puan. Hedefi zorlayacak, yarışmacı, en kötü Play-Off yarışını zorlayacak bir takım olacağız. Taraftarımız bizi izlemeye ve desteklemeye devam etsin yine son sözü sahada söyleyeceğiz.

Hasan Balta 'bu yıl tüm transferleri yapılmış bir takımla eksiksiz tam olarak çalışmalar başlanacak buda önemli bir avantaj mı sorusuna”; geçen sezon bile son kampta iki üç oyuncu aldık. Bu gün ise biz transferi kapattığımızı söylüyoruz. Transfer, oyuncu ihtiyacımız yok. Sağlıklı bir şekilde sezona çalışmalara başlayacağız. Burada bize önemli katkı yapan Rizespor’a da, farklı alanlarda da bize katkıları oldu, olmaya da devam edecek. Taraftarlar rahat olsun, iyi bir Pazarspor hazırlayıp servise sunacağız” dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI