Bakan Bak’a İmzalı Kitabını Hediye Etti.

Pazarspor Onursal Başkanı Hüseyin Yangın tarafından kaleme alınan “SEVDAMIN ROTASI PAZARSPOR” kitabı ilgi ile takip edilmeye devam ediyor.

PAZARSPOR-RİZESPOR 26.02.2021 17:53:19 21 0
Bakan Bak’a İmzalı Kitabını Hediye Etti.

PAZAR-Pazarspor Onursal Başkanı Hüseyin Yangın tarafından kaleme alınan “SEVDAMIN ROTASI PAZARSPOR” kitabı ilgi ile takip edilmeye devam ediyor.

Kısa bir süre önce yayımlanan “Sevdamın Rotası Pazarspor” Kitabını Onursal Başkan Hüseyin Yangın, bir dizi ziyaretlerle Pazarspor Camiasına ve Spor Camiasına imzalayıp takdim etmeye başladı.

Bu kapsamda önceliği Pazarspor’a dünden bugüne eksiksiz destek olan eski Bakan, Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak’ı ziyaret ederek kendisine kitabı hediye etti.

Bakan Bak’a İmzalı Kitabı takdim eden Onursal Başkan Hüseyin Yangın, bugüne kadar Pazarspor’a, Pazar’a ve gençliğe yaptığı sınırsız hizmetler için bir kez daha teşekkür etti ve desteklerinin devamının da geleceğine yürekten inandığını belirtti.

Kitabı bizzat imzalı olarak Başkan Yangın’dan aldığını ifade eden Bakan Osman Aşkın Bak, kitapta kendisine sunum yazısına yer verdiğinden dolayı teşekkür ederek, ’’İnanıyorum ki yazdığınız kitap hem gençlere, hem Spor Kulüplerine ve Camiasına ve tabiki Pazarspor’a da rehber olacaktır’’ dedi.

Bakan Bak, Rize’ye, Pazar’a her anlamda geçmişte olduğu gibi kazandırdığım eserlere yenilerini katarak destek olacağım, Pazarspor ’unda Kurumsal kimliğinden sapmadan, örnek bir spor kulübü, camiayı kucaklayan anlayışı sürdürdüğü sürecede yanında olmaya devam edeceğini sözlerine ekledi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI