Aykut ile bir yıllık sözleşme

Pazarspor 2010 yılında Profesyonel olan Pazarlı sporcusu Aykut Civelek ile yeniden bir yıllık sözleşme imzaladı

PAZARSPOR-RİZESPOR 24.06.2018 07:54:02 13 0
Aykut ile bir yıllık sözleşme

PAZAR-2004 yılında Pazarspor alt yapısında göreve başlayan ve 2010 yılında profosyonel olan ve birde şampiyonluk gören Aykut Civelek kulübümüz ile bir yıllık anlaşmaya imza attı.

Pazarspor alt yapısından yetişen Civelek Giresunspor, Orduspor ve 1461 Trabzon turlarının ardından yeniden yuvasına dönüş yaptı. Başarılı sol bek oyuncumuz ile bir yılık daha anlaşmaya varıldı.

Kulüp idari binasında yapılan görüşmelerin ardından kendisi ile anlaşılan Aykut imza töreninin ardından Başkan Hüseyin Yangın yaptığı açıklamada , 'Aykut hem iç hemde dış transferimiz gibi oldu. Kendisi ile anlaşırken dışardan yapmış olduğumuz bir transfer bazında ekonumik olarak anlaştık. Her nekadar bizi zorladı isede üzmedi. Kendisine teşekkür ediyorum, takım kaptanı olarak aramıza katıldınıda belirtmek istiyorum. Kuracağımız takımın önemli bir parcası olacağını zaten süreç bize gösterecek. Sayın bakan'ımızın dile getirdiği gibi bölgemizin sporcularına daha fazla önem verme misyonumuz gereği de önemli isimlerden biri. Hem mevkisi hemde genç ve tecrübeli olması itibarı ile önemli bir oyuncumuz. Rizespor ile girdiğimiz lokomotif takım konseptinde ileriki zamanlarda Çaykur Rizespor da forma şansı yakalayabilecek olmasıda kendisini transfer etmemizde rol oynamıştır. Kendisine başarılar dilerken başarılı bir sezon geçirmesinide temenni ediyorum'dedi.

Aykut Cicelek,' Başkan'ımız güzel bir yaklaşım ile bana teklifde bulundu, bunun içinde Pazarspor'a döndüğüm içinde mutluyum. Sözümüzü verdik inşallah yerine getirmekde nasip olur ve her şey güzel olur. Sezon sonundada şampiyonluk  bizim için iyi olur'dedi.

Profesyonel takım Sorumlusu Musa Tafralı,' Aykut'u yeniden aramızda görnekten mutluyuz. dışarıda oynarkende sürekli takip ettiğimiz bir oyuncumuzdu. Futbolu ve ahlakı ile Pazarspor'a yakışan biy oyuncu olduğu içinde kendisine teşekkkür ediyoruz. İnşalah her şey güzel olacak, bu sene onun içinde güzel bir yıl geçirmesini temenni ediyorum'dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI