Adem Neboğlu: Konya’da 53 Plaka hesapları yapıyor.

TFF 2.lig Kırmızı Grup takımlarından Pazarspor son haftalarda gençlerle kazanmaya devam ediyor.

PAZARSPOR-RİZESPOR 3.05.2021 13:17:14 78 0
Adem Neboğlu: Konya’da 53 Plaka hesapları yapıyor.

PAZAR-TFF 2.lig Kırmızı Grup takımlarından Pazarspor son haftalarda gençlerle kazanmaya devam ediyor. Pazar günü evinde karşılaştığı Kastamanospor’u sok dakika golleriyle 3-1 mağlup edip puanını 50’ye çıkardı.

Karşılaşma sonunda Teknik Direktör Adem Neboğlu yaptığı açıklamada ,”Güzel bir maç oldu temkinli oynadık. Gençlere şans verdik. Tüm genç oyunculara yer verdim. Hafta başında bu karşılaşmaya çok iyi hazırlandık. Kimseye dedikodular da yer vermemek için. Gençlerle de kazandık. Son dakikaya kadar mücadele ettik. Son dakikalarda attığımız gollerle sahadan 3-1 galip ayrıldık. Bu galibiyeti başkana, yönetime ve taraftarlarımıza armağan ediyorum” dedi.

Neboğlu, Rakibimiz küme düşmemeye oynayan bir takımdı o yüzden son dakikalarda biraz gerginlik oldu. Bizim rakiplerle işimiz yok. Saha çıkar oyunumuzu oynarız. Takımada leke getirtmeyiz” diye konuştu.

Adem Neboğlu “Pazarspor’a çevre il ve ilçelerden genç oyuncular kazandırdık. Bunu seneye de devam ettireceğiz. 38.haftasında, Cumartesi günü Konya’da Anadolu Selçuk spor maçı var. Onlarda kritik durumda düşme hattında bulunuyorlar. Bu maçada gençlerle gideceğiz. Hiçbir takım deplasmana yenilmek için gitmez bizde puan için gideceğiz. Gidip sahaya çıkarak, Pazarspor’a yakışır bir futbol ortaya koyarak maçı kazanmaya çalışacağız. Şu an 50 puanımız var 53 Plakayı Konya da bulmak istiyoruz. Umarım onu da başarırız.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI