3 Yıllık İmza attı

Çaykur Rizespor, anlaşmaya vardığı teknik direktör Mehmet Özdilek ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

PAZARSPOR-RİZESPOR 24.06.2014 14:40:21 10 0
3 Yıllık İmza attı
Özdilek, Mehmet Cengiz Tesisleri`nde düzenlenen törende 3 yıllık sözleşmeyi imzaladı. Transfer Komitesi Başkanı Koray Deniz, imza töreninde, hedeflerin ilk yıl ilk on içerisinde yer almak bir sonraki yıl UEFA hedefine ulaşmak istediklerini söyledi.

Şifo Mehmet toplatında yaptığı açıklamada, imzaların 3 veya 5 yıl olmasının önemli olmadığını anlatarak, 'Hedefi plan bir ekibiz. Önemli olan sahadaki başarı.Vakit geçirmeye gelmedik.

Ortak hedeflerde buluşmak, tercih anlamında bizi Rize`ye daha yakın kıldı. Başarılı olmak için için her şeyi yapacağız. En büyük desteği tarfaftardan bekliyoruz.

Taraftar ile takım bütünleşmeli. Bütünleşirsek her iş daha kolay yol alacaktır' dedi.

Artık Rize`ye takımların elini kolunu sallayarak gelemeyeceğini aktaran Özdilek, 'Çaykur Rizespor Rizespor artık bu ülkenin en zor deplasmanlarından biri olacak.

Hangi takım ile oynarsak oynayalım Rizespor`un favori olduğu bir deplasman olacak.

Rizespor`un daha iyi yerlere taşımak için çalışacağız. Taraftarlarımızın enerjisi ile yere sağlam basan geleceğini hazırlayan bir Rizespor olacak. Burada olmaktan çok mutluyuz' dedi.

Kalıcı olmak için çalışacaklarını kaydeden Özdilek, 'Mevcut kadroyu koruyacağız. Transfer etmeyi düşündüğümüz oyuncular var ama oyuncularımız ekonomik anlamda büyük rakamlarla olmayacak.

Bir yabancı transferi etmeyi düşünüyoruz. Bugün için transfer konuşmak çok doğru değil' diye konuştu.
Çakur Rizespor 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı