Zafer Bayramı'nın 95.Yılı Pazar'da törenle kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 95. yıldönümü, Pazar’da törenle kutlandı.

PAZAR-RİZE 30.08.2017 13:26:05 52 0
Zafer Bayramı

Haber; Naci Güven

Pazar’da 30 Ağustos Zafer Bayramı törenlerinin sadece çelenk koyma ve tebrikleri kabul şeklinde icra edildi.

İlçe 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilen tören, saygı duruşu, İstiklal Marşı’nın okunması ve göndere bayrak çekilmesinin ardından Atatürk Anıtı'na Kaymakam Cevat Çelik, Garnizon Komutan Vekili Hava Kıdemli Başçavuş Şevki Bayhantopçu ve Belediye Başkanı Ahmet Basa ile mecliste grubu bulunan siyasi parti temsilcilerinin yanısıra Ticaret Odası, Şoförler Odası Başkalıkları tarafından çelenk sunması ile başladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gönderdiği kutlama mesajının okunmasının ardından Askeri erkanında hazır bulunduğu törende, günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Jandarma Üstçavuş Uğur Ünlendi yaptı. Ünlendi, konuşmada,” 30 Ağustos Zaferi’nin milletimiz açısından var oluş, diriliş ve özgürlüğünün devamını ettirmesinin yanı sıra iki önemli yolu daha vardır. Bunlardan birincisi ordu millet dayanışmasının en üst düzeyde gerçekleşmesi ve milletimizin top yekün var olma mücadelesinin yer almasıdır.” dedi.

30 Ağustos Zafer Bayramı ile ilgili şiir Hava Muhabere Üstçavuş Ömür Söğüt tarafından okundu.

Buradaki törenin ve kutlama programının sona ermesi üzerine Kaymakam Çelik, beraberinde Garnizon Komutan Vekili Bayhantopçu ve Belediye Başkanı Basa ile birlikte Pazar Askeri Gazinosu’nda tebrikleri kabul etti. 


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı