Yazarımız Kavalcı'ya yeni görev

Gazeteci, yazar ve yönetici B.Ali Kavalcı, Genel Merkezi Ankara’da bulunan, 2023 Vizyonu Destek Platformu Rize Temsilcisi oldu.

PAZAR-RİZE 17.07.2018 15:19:21 19 2
Yazarımız Kavalcı

RİZE-2023 Vizyon Platformu Genel Başkanı Cengiz ÖZBAY; Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılında 2023 ve ilerleyen süreçte; şanlı tarihimizden özellikle Malazgirt’ten başlayıp süregelen ve beş kıtada hüküm süren geçmişimizden aldığımız kudret, İslam inancından aldığımız maneviyat ve tarihe yol gösteren liderlerimizden alınan ilham neticesinde eşsiz bir ümmet-millet bilici oluşmuştur. Tüm bunların çerçevesinde tüm dünyaya ışık tutan, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN liderliğinde oluşan “2023 Sürecinde Yeni Türkiye Vizyonu” doğrultusunda sorumlu bir sivil toplum kuruluşu olarak, üzerimize düşen her türlü çalışmayı yapmak birincil amacımızdır. Çalışmaları yaparken; devleti, milleti, Cumhuriyet, demokrasi ve tarihi ile barışık olmak vazgeçilmez prensiplerimizdendir.
Ülkemizin tüm bölgelerinde bulunan yetkililerimizin yanında, Türkiye’nin 81 ilinde oluşturduğumuz Temsilcilerimizle devletimizin ortaya koyduğu 2023 vizyonuna katkı vermektir. Yine devletimizin ortaya koyduğu 2023 vizyonuna katkı verirken mevzuat ve hakkaniyet çerçevesinde; samimi, yapıcı, tamamlayıcı, araştırmacı, bilimsel, vizyonel ve kurumsal duruş göstermek. Bu kapsamda Rize ilimizde Temsilcilerimizden biriside, Rize kamuoyunun yakından tanıdığı, gazeteci, yazar ve yönetici sn. Bayram Ali Kavalcı’dır.”
dedi.


Anahtar Kelimeler:
ALİ MAZLUM ERGÜLER MANİSA 0555 440 62 32
17.07.2018 21:54:34
YAZARIMIZ KAVALCI'YA YENİ GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLERİM.

Gafur Seymenoğlu
18.07.2018 01:05:13
Sayın hemşerim ve akrabam Bayram Ali Kavalcı. Yıllardır tanıdığım bildiğim birisi olarak gerek yerel gerekse ilimiz de yapmış olduğu çalışmaları olan sivil toplum dernekleri spor ve faaliyetleri çaykur ve basin olarak birçok alanda çalışmalar yapmıştır. Kendisini tebrik eder çok daha başarılara imza atıp daha daha güzel yerlere gelmesini beklerim.Bayram abimize hayırlı olsun. Allah utandirmasin. Bayram abimizin çok güzel şeyler yapacağına katkı sağlayacağına inancım tamdır.Allah kolaylıklar versin. Tekrar başarılar dilerim.

1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı