TCG BATIRAY, RİZE LİMANINA ABORDA OLDU

TCG BATIRAY, RİZE LİMANINA ABORDA OLDU

PAZAR-RİZE 30.10.2018 10:00:13 18 0
TCG BATIRAY, RİZE LİMANINA ABORDA OLDU

Karadeniz Uyum Harekâtı kapsamında Rize Limanına aborda olan TCG Batıray (ES-349) Denizaltı Komutanı Deniz Binbaşı Necati Karaca, Rize Valiliğini ziyaret etti.

Hayati Akbaş

RİZE-Karadeniz Uyum Harekatı kapsamında Rize Limanına aborda olan TCG Batıray (ES-349) Denizaltı Komutanı Deniz Binbaşı Necati Karaca, Rize Vali Vekili Abdullah Şen’i Makamında ziyaret etti. Ziyaret esnasında, gemi Baş çarkçısı Deniz Yüzbaşı Abbas Çolak’ta hazır bulundu.

Türk donanmasının değerli mensuplarını Rize’de ağırlamaktan mutlu olduklarını belirten Vali Vekili Abdullah Şen, Deniz Kuvvetleri Komutanlığına bağlı savaş gemilerince gerçekleştirilen liman ziyaretleri sayesinde, halkla Deniz Kuvvetleri Komutanlığı personeli arasında bir kaynaşma oluştuğunu ve bununda çok önemli olduğunu söyledi.

Vali Vekili Şen, ayrıca; Türk Deniz Kuvvetlerinin sahip olduğu yüksek nitelikli insan gücü ve modern deniz kuvvetleri ile Türk Hakkının her zaman haklı gurur kaynağı olduğunu da sözlerine ekledi.

Öğleden sonra da Vali Vekili Şen’in iadeyi ziyarette bulunduğu TCG Batıray (ES-349) Denizaltısı 30 Ekim 2018 Salı gününe kadar Rize Limanında kalacak ve günün belli saatlerinde vatandaşları ziyaretine açılacak.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı