Taşlıdere ’ye Pazarlı Müdür

Taşlıdere ’ye Pazarlı Müdür

PAZAR-RİZE 5.07.2019 07:48:32 1507 1
Taşlıdere ’ye Pazarlı Müdür

PAZAR-ÇAYKUR’a ait Pazar Taşlıdere Çay Fabrikasının mevcut müdürünün emekli olması müteakip, Melyat Çay Fabrikasında Tarım Kısım Müdürü olarak görev yapan Pazarlı Mustafa ÜST, vekâleten müdür olarak atandı.

Pazar Yüksekokul Derneği Başkanı Sadık Hür,Kaçkar53.com Haber sitesi sahibi Abdullah Uzun ile birlikte Çaykur’a ait Pazar’da bulunan Taşlıdere Çay Fabrikasına vekaleten Müdür olarak atanan Pazarlı Mustafa Üst’ü makamında ziyaret ettiler.

Ziyaretçiler, bir süre önce aynı Fabrikaya Kısım Müdürü olarak atanan ve Pazarlı olan aynı zamanda haber sitemizin de yazarı Murat Ümit Hiçyılmaz ve  Müdür vekili Mustafa Üst’e hayırlı olsun diyerek bir süre sohbet ettiler.

MUSTAFA ÜST ÖZGEÇMİŞİ

Pazar’ın Aktepe köyünden olmasına rağmen 1968 yılında babasının görevinden ötürü Kars’ın Göle ilçesinde dünyaya gelen ÜST; ilk, orta ve lise eğitimini Göle kazasında gördü. Lisans eğitimini Erzurum Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesinde tamamlayan Mustafa ÜST; 1993 yılında Ziraat Mühendisi olarak mezun oldu. 1994 yılı Şubat ayında Melyat Çay Fabrikasında işçi statüsünde göreve başladı ve fabrikanın Tarım Kısım Müdürlüğünde hizmette bulundu. 2005 yılında memuriyete geçen ÜST; aynı kısımda mühendis olarak hizmetine devam etti. 2016 yılında Melyat Çay Fabrikasının Tarım Kısım Müdürlüğü ve İşletme-Üretim Kısım Müdürlüğü görevlerini vekâleten aynı anda başarıyla yürüttü. 2018 yılında ÇAYKUR bünyesinde yapılan Görevde Yükselme sınavında başarılı olarak 2019 yılı Şubat ayında Melyat Çay Fabrikasına Tarım Kısım Müdürü olarak atandı. Son olarak 1 Temmuz 2019 tarihi itibariyle Pazar Taşlıdere Çay Fabrikasına vekâleten Fabrika Müdürü olarak tayini gerçekleşti. Evli olan Mustafa ÜST, üç çocuk babasıdır.


Anahtar Kelimeler:
Adil Akın
5.07.2019 09:33:41
Yeni görevinizin hayırlı olmasını ve görevinizde başarılı olmanızı dilerim. Adil AKIN

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI