Şehit anneleri ile 100 yaş üstü annelere ziyaret

Rize’nin Pazar İlçesinde ikamet eden 100 yaş ve üzeri annelerimiz ile şehit annelerimiz ziyaret edilerek anneler günü kutlandı.

PAZAR-RİZE 10.05.2020 19:08:52 68 0
Şehit anneleri ile 100 yaş üstü annelere ziyaret

PAZAR-Rize’nin Pazar İlçesinde ikamet eden 100 yaş ve üzeri annelerimiz ile şehit annelerimiz ziyaret edilerek anneler günü kutlandı.

Ziyaretlerle ilgili Kaymakamlık Makamınca yapılan açıklamalarda şu bilgilere yer verildi.

“Rize Pazar Kaymakamı Ayhan Terzi, Garnizon Komutanı Coşkun Yaşar Kurteş, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Zeki Alican Tanıl ve Vefa Sosyal Destek Gurubu, Anneler Günü nedeniyle ilçedeki şehit anneleri ile 100 yaş üstü anneleri ziyaret ederek günlerini kutladı.”

“Pazar Kaymakamı Ayhan TERZİ, Garnizon Komutanı Coşkun Yaşar KURTEŞ ve İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Zeki Alican TANIK ile birlikte Dernek köyünde oğlunun yanında ikamet eden 102 yaşındaki Meryem BANKO 'yu evinde ziyaret ederek İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman SOYLU tarafından gönderilen ve Kaymakamlıkça hazırlanan hediyeleri takdim etti. Coronavirüs tedbirleri kapsamında kısa tutulan ziyarette Kaymakam TERZİ, Meryem BANKO annemiz ile bir süre sohbet etti.”

Ayrıca İlçede ikamet eden ve bir asrı geride bırakan diğer annelerimiz olan 107 yaşındaki Ayişe KURT, 106 yaşındaki Safiye AKAROĞLU ve 104 yaşındaki Fetiye ATİLLA ile Şehit H. P. Er. Ömür CANCA 'nın annesi Nazmiye CANCA(69) ve Şehit P. Er. Turgay BAL' ın annesi Müzeyyen BAL(64) Emniyet, Jandarma ve Hava Radar Mevzi Komutanlığı personellerimiz tarafından evlerinde ziyaret edilip anneler günleri kutlanarak hediye takdim edildi.”


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı