Rize’nin Pazar İlçesin de Bir İlke İmza Atıldı

Rize'de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında bazı cadde, banka ve marketlerin önlerine uyarıcı afişler asıldı.

PAZAR-RİZE 11.05.2020 15:25:51 28 0
Rize’nin Pazar İlçesin de Bir İlke İmza Atıldı

ALİ AKYILDIZ

PAZAR-Rize'de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında bazı cadde, banka ve marketlerin önlerine uyarıcı afişler asıldı.

Rize Valiliği ve İl Pandemi Kurulunca Türkiye de bir ilke daha imza atarak, Rize’nin Pazar İlçesinde caddelerindeki yoğunluğun azalması, halkın koronavirüs salgına karşı rehavete kapılmaması için uyarıcı afişler hazırlandı.

Bu kapsamda İl Pandemi Kurulunca hazırlanan ve üzerinde “Sosyal mesafenin en dar olduğu alanda bulunmaktasınız. Lütfen en kısa sürede terk etmeye çalışın”, “Sosyal mesafeniz daraldı, bulaşma riski olabilir”, “Alışverişinizi hızlıca ve dikkatli yapıp lütfen evinize geri dönün”, “Kalabalık bir alana girdiniz. Salgın bitmedi. Lütfen maske takın”, “Herşey silbaştan olmasın, kalabalıktan kaçınalım” yazılı afişler, kentin en işlek caddeleri olan ve insan yoğunluğunun azalmadığı Kamu Kurum ve Kuruluşların olduğu alanlar, Meydanlar ve Caddeler ile banka önlerine asıldı.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI