Rizeli İşadamları Rize'ye Sahip Çıkmalı.

Rize'de harika bir stad, harika tesisler var.

PAZAR-RİZE 23.09.2013 13:05:05 141 1
Rizeli İşadamları Rize



Eski Milli Futbolcu Hakan Şükür, 'Rize'de harika bir stad, harika tesisler var. Rize, sporcuların sadece futbola odaklanabileceği futbolu seven bir şehir. Rizeli işadamları bu takıma ilgi göstermeli.' dedi.

Lig TV’de yayımlanan Maraton programında Lig TV Spor Müdürü aynı zamanda program yapımcısı ve sunucusu Şansal Büyüka ile Eski Milli Futbolcu Spor Yorumcusu Tümer Metin, önceki haftalarda olduğu gibi yine Ç.Rizespor’un Süper Ligde yer almasını kabullenemeyen bir tavırla Rizespor’un Süper Ligdeki başarısını görmemezlikten gelmeye devam ediyor. Ç.Rizespor lehinde konuşmaktan kaçınan ikilinin aksine programın diğer yorumcusu Ak Parti İstanbul Milletvekili Eski Milli Futbolcu Hakan Şükür, Rizespor’un başarısı üzerine yine güzel sözler sarfetti. Şükür, programda ayrıca bu kez Rizeli iş adamlarına seslenerek; Rizespor’a daha yakın ilgi göstermeleri ve Rizespor’u sahiplenmeleri gerektiğine vurgu yaparak “Rizeli işadamlarının, Rizeli o zeki ve kendini bilen futbolu seven insanların katılım göstermesini ben isterim.” dedi.

ŞANSAL BÜYÜKA VE TÜMER METİN'İN SANKİ RİZESPOR LEHİNDE KONUŞMA YASAĞI VAR

Ç.Rizespor-Bursaspor maçının da değerlendirildiği Maraton programında Büyüka, Ç.Rizespor’un başarısını görmemezlikten gelerek Rizespor’un başarısı üzerinden konuşmaktan kaçınırken Ç.Rizespor’un Fenerbahçe ile 12 puanda bulunduğunu, tamamlanmamış maç sonucunda da Beşiktaş’ın da 12 puanda olduğunu söyledi.

Programda yorumcu olarak yer alan Eski Milli Futbolcu Tümer Metin de aynı Büyüka gibi Rizespor’un başarısını es geçerek Bursaspor’un Rize’nin ne kadar zor bir deplasman olursa olsun daha etkili bir futbol oynaması gerektiğini vurgulayarak “Rize zor bir deplasmandır. 9 puandalar. Kazanamayabilirsiniz ama futbol adına bazı doğru şeyler yapabilirsiniz. Maçın geneli için konuşuyorum defans yüzde yüz yapmıyorsunuz, hücum yüzde yüz yapmıyorsun. İkisini bir arada yaptığın oyunda bir bölüm yok.” dedi.

HAKAN ŞÜKÜR: RİZE FİZİKSEL ANLAMDA BURSASPOR'DAN ÜSTÜNDÜ

Programa spor yorumcusu olarak katılan Milletvekili Hakan Şükür ise oyunun genelinde Rizesporun fiziksel anlamda ayakta kaldığını ifade etti. Defans bloğu ve fiziksel anlamda Rizespor üstün olduğuna dikkat çeken Şükür, ilk kez Yeşil Mavili formayı giyen Kweuke’nin atamadığı gol dışında fiziksel boyutta üstün olduğunu kaydetti.

Ç.Rizespor’un kaydettiği 2. gol olan Cernat’ın golünde defansın pozisyon hatası yapmış olmasına rağmen asıl hatanın kaleci Frey’de olduğunu kaydeden Milli Futbolcu Frey’in tez canlı bir kaleci olduğunu ifade ederek Bursaspor’un defans algısının çok kötü olduğunu belirtti.

HAKAN ŞÜKÜR'DEN RİZE'YE, RİZESPOR'A VE TESİSLERE ÖVGÜ DOLU SÖZLER

Rizespor’u 5 maç sonunda elde ettiği 12 puandan dolayı tebrik eden Şükür, Rizespor Stadı ile tesisleri de öve öve bitiremedi. Rize’nin sadece futbola odaklanabileceği, futbolu seven bir şehir olduğunu kaydeden Milli Golcü Şükür, Rizeli işadamlarına da seslenmeyi ihmal etmediği konuşmasında “Böylesine güzel bir stat yaptılar ben çok beğeniyorum tesisleri de harika. Rize, bana göre, sporcuların sadece futbola odaklanabileceği futbolu seven bir şehir. Futbolcuların da sadece Rıza Hoca ile bu daha iyi ivme kazanacaktır. Tesisler anlamında hazır bir takım ama hazır yakalanmış bu havayı, bu sene, bundan sonraki senelerin planlaması yapılarak çok daha ileriye götürebilirler. Sizin söylediğiniz o Rizeli işadamlarını, Rizeli o zeki ve kendini bilen futbolu seven insanların katılım göstermesini ben isterim. İnşallah olur. Her anlamıyla bütün tesis ve stad anlamında güzel şeye kavuşurlar.” dedi(.Çay TV) 

Anahtar Kelimeler:
davut selçuk
19.05.2014 10:11:46
bana yardimçi olun rizeli hemşerileri hastayım işaramaktayım 05359682845

1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı