Rize-Pazar’da ihtiyaç sahiplerinin yardımına Vefa grubu koşuyor

Rize-Pazar’da ihtiyaç sahiplerinin yardımına Vefa grubu koşuyor

PAZAR-RİZE 29.03.2020 10:29:44 45 0
Rize-Pazar’da ihtiyaç sahiplerinin yardımına Vefa grubu koşuyor

PAZAR-Rize’nin Pazar ilçesinde Kaymakam Ayhan Terzi başkanlığındaki Vefa Sosyal Destek Grubu, engelli, hasta ve 65 yaş ve üstü kişilerin ihtiyaçlarını gidererek, evden çıkmamaları için uyarılarda bulunuyor.

Koronavirüs önlemleri kapsamında sokağa çıkamayan hasta, engelli ve 65 yaş ve üstü kişiler, Vefa Sosyal Destek Grubu'nu arayarak yardım istiyor. Alınan talepler de sahiplerine görevliler tarafından ulaştırılıyor. Farkındalık oluşturmak amacıyla, vatandaşların talepleri karşılanıyor. Ekipler ayrıca vatandaşlara sokağa çıkmamaları, virüsten korunmaları konusunda bilgilendirme yaparak, ihtiyaçları ve taleplerini bildirmeleri durumunda kendilerine hızlıca ulaşacaklarını da anlatıyor.

Pazar Kaymakamlığı konuyla ilgili yaptığı açıklamada “65 yaş ve üstü ile hasta ve engelli vatandaşların taleplerinin karşılanmasında ,Pazar Vefa Sosyal Destek Grubu üyeleri, muhtarlarımızın iş başında olduğu, Köy ve mahallelerimizde bulunan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılayan muhtarlarımız aynı zamanda İl dışından gelen vatandaşlarımızı ziyaret ederek 14 günlük karantina süresine riayet ederek sokağa çıkmamaları konusunda uyarıyorlar. denildi.

Çalışmalarda, Pazar Gençlik Merkezi liderleri aktif görev alarak, caddeleri dolaşarak vatandaşlara zaruri ihtiyaçları haricinde evlerinden dışarı çıkmamaları konusunda uyarılarda bulunmaya devam ediyorlar.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI