RİZE PAZAR’DA EN KAPSAMLI DENETİM

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı " tüm Türkiye'de salgın ile ilgili bugüne kadar yaptığımız en yoğun denetimlere başlıyoruz açıklamasının ardından görevliler alanda çalış

PAZAR-RİZE 6.08.2020 12:17:36 76 0
RİZE PAZAR’DA EN KAPSAMLI DENETİM

Cevahir TOPALOĞLU

Pazar-İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı ' tüm Türkiye'de salgın ile ilgili bugüne kadar yaptığımız en yoğun denetimlere başlıyoruz açıklamasının ardından görevliler alanda çalışmaya başladılar.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı ' tüm Türkiye'de salgın ile ilgili bugüne kadar yaptığımız en yoğun denetimi gerçekleştireceğiz' açıklamasının ardından, Rize İli Pazar İlçesinde Pazar Kaymakamı Ayhan Terzi, başkanlığında, Belediye Başkanı Dr. Ahmet Basa, Pazar İlçe Emniyet Müdür vekili Ardeşen Emniyet Amiri Furkan Fatih Ersoy, beraberinde Pazar Polis Merkezi Amiri Bahtiyar Karakaş, İlçe JandarmKomutanı vekili ,Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Orhan Akgül, Toplum Sağlık Müdürlüğü, Kurum amirleri, STK temsilcileri, Belediye Zabıta ekibi ile birlikte İlçe genelinde denetime katıldılar.

Türkiye genelinde yapılan denetimler kapsamında Pazar İlçesinde de akşam saatlerinde umuma açık olan yerler kontrol edilecek.

Rize’nin Pazar ilçesinde korona virüs tedbirleri kapsamında en üst düzeyde katılımla umuma açık yerlerin denetimlerine başlandı. Oluşturulan ekip, işyerlerini tek tek gezerek “ne şekilde tedbirlerin alındığını, kurallara uyulup uyulmadığını” kontrol ettiler. Polis ekipleri işletmeleri kontrol ederek tedbirlere uyulup uyulmadığını inceledi İşletmelerde sosyal mesafe, maske, temas kuracak oyunlarının bulunup bulunmadığı kontrol edilirken tedbirlere uymayanlar kişi ve işletmelere Hıfzıssıhha kanunda belirtilen hükümler gereği cezai işlemler uygulanıyor.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI