RİZE DENETİMLER DEVAM EDİYOR

Pazar İlçe Kaymakamı Ayhan Terzi, Covid-19’a karşı ilçede alınan önlemleri ve denetimleri yakından takip ederek vatandaşları kurallar konusunda sıkça uyarıyor.

PAZAR-RİZE 11.08.2020 11:58:12 44 0
RİZE DENETİMLER DEVAM EDİYOR

CEVAHİR TOPALOĞLU

PAZAR-Pazar İlçe Kaymakamı Ayhan Terzi, Covid-19’a karşı ilçede alınan önlemleri ve denetimleri yakından takip ederek vatandaşları kurallar konusunda sıkça uyarıyor.

Pazar İlçe Kaymakamı Ayhan Terzi, kurum amirleri ve STK başkanları ile birlikte, İçişleri Bakanlığı Genelgesi doğrultusunda “Sağlık için hepimiz için” sloganıyla 81 ilde gerçekleştirilen kontrollü sosyal hayat döneminde alınan tedbirlere yönelik ilçemizdeki en kapsamlı denetimi gerçekleştirdi.

Vatandaşlara ve esnafa Covid-19’a karşı alınması gereken önlemleri hatırlattı.

Maske, sosyal mesafe ve temizlik kurallarına uyulmasının son derece önem arz ettiğini belirten Kaymakam Terzi, denetimlerin sıklıkla yapılacağını, salgına karşı tedbirli olunması ve kurallara riayet edilmesi gerektiğini ifade etti. Bu arada vatandaşlar da Kaymakam Terzi’ye öneri ve isteklerini de aktardı.

İlçe Kaymakamı Ayhan Terzi Yaptığı açıklamada ‘’Sağlık için hepimiz için ‘’sloganıyla denetimlerimizi sıklaştırdık ve vatandaşlarımızın sağlığı için sosyal mesafeye maskeye dikkat etmelerini istiyoruz burada öncelikle Pazarlı vatandaşlarımızın ve ülkemizin hepsinin inşallah Korona virüs belasından kurtulmasını temenni ediyoruz. Allah’ın izniyle inşallah hep birlik te bunu yengeciz bir an önce maskeye ve mesafeye dikkat edersek, bu konuyu halletmiş oluruz diye düşünüyorum” .dedi


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI