Pazarlılar Birliği Başkanlığına Atar Getirildi

İstanbul Pazarlılar Birliği Başkanlığı görevini 2 yıldır sürdüren İbrahim Karabekir’in tekrar aday olmadığı kongrede başkanlık görevine Mustafa Atar ve ekibi seçildi.

PAZAR-RİZE 29.04.2018 20:26:15 44 0
Pazarlılar Birliği Başkanlığına Atar Getirildi

Pazarspor Kulübünde uzun yıllar yönetim kurulu üyeliği 2. başkanlık, futbol şubesi as başkanlığı yapan İbrahim Karabekir’in başkanlığını yaptığı İstanbul Pazarlılar Birliği olağan genel kurullarını gerçekleştirdi.

Tek liste ile girilen seçimin sonunda yine uzun yıllar Pazarspor yönetim kurulu üyeliği, mali as başkanlık görevlerini üstlenen Mustafa Atar ve ekibi yönetime seçildi.

Eski Başkan Karabekir, yaptığı açıklamada, “iki yıldır elimizden geldiği kadar Pazarlı hemşerilerimize hizmet vermeye çalıştık. Tüm ekip arkadaşlarıma, üyelerimize ve hemşerilerimize desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu gün bayrağı yine sağlam ellere teslim ettik Mustafa Atar ve ekibini kutluyor çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

Mustafa Atar ise” Öncelikle iki yıldır görevde bulunan İbrahim Karabekir başkanımıza ve öncesinde görev alan tüm başkan ve üyelerimize verdikleri hizmetten dolayı teşekkür ediyorum. Yıllarca hemşerilerimizin İstanbul’da gözü, kulağı ve sesi olup hizmet verdiler. Bu gün Bayrağı bize teslim ettiler, bende arkadaşlarımla beraber tüm hemşerilerimize en iyi şekilde hizmet vermek için çalışacağız, hepimize hayırlı olsun.” diye konuştu.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı