Pazar’da Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 173'ncü yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi.

Rize-Pazar da Türk Polis Teşkilatının 173'ncü kuruluş yıl dönümü dolayısıyla ilk olarak Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu gerçekleştirildi.

PAZAR-RİZE 10.04.2018 10:56:15 210 1
Pazar’da Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 173

15 Temmuz Demokrasi Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törene, Kaymakam Coşkun Öztürk, Garnizon Komutan Vekili Personel Teğmen Mahmut Aslan, Belediye Başkanı Ahmet Basa, Pazar Cumhuriyet Başsavcısı Emre Tunay, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Zeki Alican Tanık, Emniyet Müdürü Ömer Yıldız, kamu kurum ve kuruluşlarının amirleri, siyasi parti temsilcileri, STK’ların başkanları ve vatandaşlar ile polisler katıldı.

Daha sonra saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu. Sunumun ardından Pazar İlçe Emniyet Müdürü Ömer Yıldız, anıta çelenk sundu.

Pazar İlçe Emniyet Müdürü Ömer Yıldız “Ülkemizde her yıl 4-10 Nisan arasında Polis Haftası olarak kutlanmaktadır. Emniyet görevlilerimiz vatanımız ve milletimizin güvenliğini sağlamak için günün 24 saati büyük fedakârlıklarla görev yapmaktadırlar. Polis Teşkilatımızın 173. Kuruluş Yıl Dönümünde şehit polislerimizi rahmetle ve gazilerimizi de minnetle yâd ediyorum. Milletimizin huzuru ve güvenliği için gece gündüz demeden çalışan tüm emniyet mensuplarımızın Polis Haftası’nı kutluyor, meslek hayatlarında ve yaşantılarında sağlık, huzur ve başarılar diliyorum” dedi.

Pazar Milli Eğitim Müdürlüğünce okullarda Polis haftası etkinliği için düzenlenen makale yarışmalarında dereceye girenlere protokol tarafından hediyeler verildi. Ardından Program İlçe Emniyet Müdürlüğünde ikramlarla devam etti. İkindi namazı öncesinde şehit Polis memurları için Pazar Hatuniye Caminde mevlid-i şerif okunacak.


Anahtar Kelimeler:
Doğan Akar/İngiltere
10.04.2018 15:41:11
Öncelikle bende Vatznı ve milleti için ayrım gözetmeden görev yapan polislerimizin gününü kutluyorum, görevi başında hayatını kaybetmiş polislerimizde saygıyla anıyorum.. Bir başka konuya da değinmek istiyorum, ve sitemimüç kişyedir, Çünkü Pazarımızın bütün gücü ve sorumluluğu onlarda olduğuna inanıyorum.. Lütfen, son 3-4 resimde görünen ve tarihi ve kültürü yüksek olan ilçemize yakışmayan şu bakımsız ve çok kötü görünümlü evleri, ya yıktırın yada bakım yaptırın, ilçemiz zaten öyle çok geniş bir alanda kurulmamış, coğrafi konum itibariyle, küçücük bir şehir merkezimiz var, fakat maalesef yıllarca bu çarpık ve bakımsız evlerin önlemini alamadık,çok yazık ve ayıp !!!

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI