Pazar’da TEMEL Hayranlarını güldürdü.

Pazar’da TEMEL Hayranlarını güldürdü.

PAZAR-RİZE 16.11.2019 12:32:42 74 0
Pazar’da TEMEL Hayranlarını güldürdü.

PAZAR-62 Yaşında 35 senedir sahnelerde seyircileri güldürüyor. Perde arkasında yaşayan Temel’in çok fazla bilinmeyen yönlerini anlattı. Kendisi ve hayranlarını hem düşündürdü hem de güldürdü.

Namı Değer TEMEL ismiyle Türkiye’de yaptığı “Şov”larla ses getiren Trabzonlu Alay Cihan ve kemece sanatçısı Okan Kaya Sinema Filmi çekimleri için bulunduğu Rize’den Pazar İlçesine geldiler.

Pazar Demokrasi Meydanında kendisini tanıyan vatandaşlar ile çay içerek sohbet eden TEMEL anlattığı fıkralarla hayranlarını güldürdü.

“Pazar’a birkaç kez geldim. Çok ilgi gördüm. Bu beni mutlu ediyor” diyen Alay Cihan “ Rize’de Sinema çekimleri yapıyoruz o yüzden buradayız. Pazar ilçesine geldim. Sizin yakın ilginizle karşılaştım. Hayatta hiçbir şey dert edip sıkıntı yapmaya değmez. Gülün, muhabbet edin bol bol temiz havada yürüyün yeter” dedi.

Anlattığı fıkralar ile hayranlarını güldüren TEMEL ismiyle ün kazanan Alay Cihan, kendisine samimi ve içten ilgi gösterip Çay içip sohbet ettikleri için vatandaşlara da ayrıca teşekkür etti.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı