Pazar’da Çanakkale ve Şehitleri Anma Günü Törenle kutlandı

Pazar'da 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 102’nci yıl dönümünü dolayısıyla tören düzenlendi.

PAZAR-RİZE 18.03.2017 13:06:04 24 0
Pazar’da Çanakkale ve Şehitleri Anma Günü Törenle kutlandı

Naci Güven

Pazar'da Çanakkale Zaferi'nin 102’nci yıl dönümünü ve 18 Mart Şehitleri Anma Günü dolayısıyla ilçede çeşitli etkinlikler düzenlendi.

15 Temmuz Demokrasi Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı'na Pazar Kaymakamı Cevat Çelik, İlçe Garnizon Komutanı Hava Yüzbaşı Mustafa Çelik, Belediye Başkanı Ahmet Basa ve siyasi parti temsilcileri ile Pazar Şoförler Odası’nın çelenk sunmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı eşliğinde Türk Bayrağı göndere çekildi.

Törene Cumhuriyet Başsavcı Vekili Hüseyin Emre Bayram, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Gökhan Erer, İlçe Emniyet Müdürü Güngör Kaptan, İlçe Müftüsü Mustafa Düzgüney, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet Büyük, kamu kurum kuruluşlarının amirleri, sivil toplum kuruluşları ve siyasi parti temsilcileri, öğrenciler, vatandaşlar ile şehit ve gazi aileleri katıldı.

Anma etkinliklerine Yağmur münasebetiyle Pazartesi günü Pazar Fen Lisesi Konferans Salonu’nda devam edilecek. Buradaki program saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayacak. Ardından Video gösterisi, günün anlam ve önemi ile ilgili konuşma ve 18 Mart Zaferi konulu şiir, oratoryo ve tiyatro gösterisi ile sona erecek.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI