Pazar’da Başkan Yüksel: “Sıkıntılarımız artık dayanılmaz hale geldi” dedi

Pazar’da Başkan Yüksel: “Sıkıntılarımız artık dayanılmaz hale geldi” dedi

PAZAR-RİZE 24.04.2020 13:33:11 1049 2
Pazar’da Başkan Yüksel: “Sıkıntılarımız artık dayanılmaz hale geldi” dedi

PAZAR-Pazar Şoförler Odası Başkanı Osman Yüksel, Covit -19 un ülkemizin başına musallat olduğu günden itibaren şoför camiası olarak Rize bölgesinde kontak kapatarak mağdur duruma düştük. Ülkemizin durumunu göz ardı edemeyiz, lakin bizimde sıkıntılarımız had safhaya çıkmıştır” dedi.

Öncelikle tüm Müslüman alemine, Ramazan’ı şerifin sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini temenni ederim “ diyerek dilek ve temennilerinde bulunan Başkan Osman Yüksel, Virüs illetinden dolayı bizler şoför esnafı olarak ilk olarak yüzde eli yolcu taşımaya döndük, ardından daha sonra Rize bölgesinde tüm şoförlerle birlikte tamamen kontak kapattık” ifadelerini kullandı.

Yüksel, “Şimdi ise 27.04.2020 Pazartesi günü araçlarımız çalışmaya başlayacak, ama bizimde esnaf olarak sıkıntılarımız devam ediyor. Öncelikle sağlık diyoruz lakin şoför esnafımızın da zorluklarla karşı karşıya olduğunu göz ardı edemeyiz, şuan ülkemizde sağlık çalışanlarını canı pahasına bedavaya taşıyan şoför esnafımız kendilerine el atılmayı bekliyor. Zaten tek el atılmayan da biz şoförler esnafı kaldık” dedi.

BİZDE EĞİTİMİN BİR PARÇASIYIZ

Pazar Şoförler Odası Başkanı Osman Yüksel dert ve sıkıntılarının ilgili makamlara ulaşması temenni ederek sözlerini şu şekilde tamamladı

“Şimdi ise ülkemizin içinde bulunduğu bu zorlu süreçte Pazartesi günü tekrar yüzde elli taşıma ile işimizin başına döneceğimizi öğrendik, fakat bizlerin iki önerisi var ya bizlere ÖTV siz mazot veya 3 aylığına üç aydan sonra geri çekilecek olan bir zam istiyoruz. Ayrıca okul servisi taşıyan yüzlerce esnafımız var şuan alınmış olan ihalenin ücretlerini alamıyorlar. Nasıl ki öğretmen ve bunlara bağlı ücretli öğretmenler, güvenlikçiler ve hizmetlisine kadar eğitimin bir parçası ise servisçi esnafımızda eğitimin bir parçasıdır ,şuan evinlerine ekmek götüren onlarca esnafımız zor durumdadırlar. Umarım taleplerimiz yerine getirilir bizde az da olsa rahatlarız”.


Anahtar Kelimeler:
Azmi Karadeniz
24.04.2020 14:18:45
Valilik şöförlerinizi koronadan dolayı çay toplamak için gönüllü vefa gurubuna almasınlar, dikkatlı olun,

Pazarlı
24.04.2020 16:44:26
Başkan 10 gün hakkımız olan servis taşıma parasını bile vermediler bunlar şoförü esnaf saymıyorlar takıp cihazı alın dediler aldık 12 yaş araçlar anca servis taşır derler yaparız kış lastiği âlindedirler aldık daha neler aklıma gelmiyor bunlar bizi adam yerine koymuyor Allah ıslah etsin bunları mağdur olan hep şoför

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI