Pazar Ziraat Odası Başkanı İnce’den Çiftçilere Mesaj

Pazar Ziraat Odası Başkanı İnce’den Çiftçilere Mesaj

PAZAR-RİZE 23.03.2020 16:29:03 41 0
Pazar Ziraat Odası Başkanı İnce’den Çiftçilere Mesaj

ALİ AKYILDIZ

PAZAR-Pazar Ziraat Odası Başkanlığı olarak Korona Virüsü için çeşitli önlemleri aldıklarını söyleyen Başkan Nurettin İnce, Üreticilerimize hizmetlerimizi devam ediyoruz. Devletimizin almış olduğu kararlar gereği belli mesafeleri koruyarak, tamda gübre zamanı olmasına rağmen tedbirlerimizi uyguluyoruz” ifadelerini kullandı.

Mart ayında virüsün yayılması tabiki çiftçileri de etkilediğini söyleyen Başkan İnce, biz tüm olumsuzluklara rağmen gübre tedariklerimizi yaptık. Vatandaşımızı gübresiz bırakmayacağız. Bizim buradan kendilerine ricamız devletimizin almış olduğu kararlara uymaları, özellikle 65 yaş üstü çiftçilerimizin gelmemelerini muhtarları aracılığıyla fişlerini alabileceği, gelseler dahi biz Ziraat Odası olarak almış olduğumuz tedbirlerle ihtiyaçlarını göreceğiz. Âmâ isteğimiz kesinlikle risk grubu vatandaşlarımızın evlerinde çıkmamalarını özellikle rica ediyoruz. Şu an almış olunan kararları uyguluyoruz. Devletimiz ikinci bir karar alıncaya kadar biz bu uygulamayı sürdüreceğiz. Gerekirse kurum olarak da ilaçlama yapıyoruz. O konuda da Pazar Kaymakamlığımızın talepleri doğrultusunda yardımcı olacağımızı bildirmek istiyorum” dedi.

İnce, Çiftçilerimizin 2020 yılı Çay sezonunun iyi geçmesini temenni ediyorum. Bu Virüs illetininde tüm insanlık alemini düşürdüğü kâbustan kurtulacağına inanıyorum. Sağlık çalışanlarımıza özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Hep birlikte bu belayı atlatıp tekrar eski duruma dönmemizi Allah’tan diliyorum” diyerek sözlerini tamamladı.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI