Pazar Vefa Sosyal Destek Grubundan Şehit Ailelerine Ziyaret

Pazar Vefa Sosyal Destek Grubu Coronavirüs salgını nedeniyle ilçedeki yaşlı vatandaşların yardımına koşmaya devam ederken, şehit ailelerini de ziyaret etti

PAZAR-RİZE 28.03.2020 09:28:16 24 0
Pazar Vefa Sosyal Destek Grubundan Şehit Ailelerine Ziyaret

Pazar Vefa Sosyal Destek Grubu Coronavirüs salgını nedeniyle ilçedeki yaşlı vatandaşların yardımına koşmaya devam ediyor.


Pazar Kaymakamlığından yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
“Sokağa çıkma yasağı bulunan 65 yaş ve üstü vatandaşlarımızın bankadan para çekme ihtiyaçları İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Müftülüğünden görevlendirilen personellerimiz tarafından karşılanıyor. İlçemiz mahalle ve köylerinde ikamet etmekte olan yaşlı vatandaşlarımızın 112, 155, 156 numaralardan taleplerini iletmesinin ardından talebi alan personellerimiz işlemleri başlatarak yaşlılarımıza evden çıkmalarına gerek kalmadan paralarını evlerinde teslim ediyor.”


Ülkemizin içinde bulunduğu bu sıkıntılı süreçte şehit ailelerimiz de unutulmadığı belirtilen açıklamada, “Şehitlerimiz Piyade Er Ömür Canca ve Piyade Er Nurettin Kadıoğlu'nun aileleri İlçe Emniyet Müdürlüğü personelleri tarafından evlerinde ziyaret edildi. Vatanımız uğruna canlarını feda eden şehitlerimizin ailelerine her zaman yanlarında olduğumuz hatırlatılarak ihtiyaçları olup olmadığı soruldu.” denildi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI