PAZAR GENÇLİK MERKEZİ HAYVANLARI UNUTMADI.

Pazar Gençlik Merkezi Müdürlüğündeki görevliler kış mevsiminde ilçedeki sokak hayvanlarının yiyecek ihtiyaçlarını gidermek için yem verdiler.

PAZAR-RİZE 10.02.2020 15:51:25 180 0
PAZAR GENÇLİK MERKEZİ HAYVANLARI UNUTMADI.

PAZAR-'Bir milletin büyüklüğü ve ahlaki gelişimi, hayvanlara olan davranış biçimi ile değerlendirilir' diyen Gençlik Merkezleri görevlileri, Pazar Gençlik Merkezi olarak kış mevsiminde hayvanların da yiyecek ihtiyaçlarını gidermek istediklerini belirterek, “Gençlik Merkezimizin faaliyet kapsamlarından biri olan Gençlerin iyilik Ağaçı adı altında bölgemizde yağan yoğun kar yağışı nedeni ile beslenmekte zorlanan doğamızı birlikte paylaştığımız sokak hayvanları için sosyal farkındalık oluşturmak istedik hayvanlarımızı beslemekte yöre esnafımızdan destek alarak gelecek nesillere vicdan ve merhamet tohumları ekmeyi amaçladık umarız bir nebze farkındalık oluşturabilmişizdir.” ifadelerini kullandı.

Gençlik ve Spor Bakanlığının 'İyilik Ağacı' projesi kapsamında bu tür etkinlikleri  gerçekleştirdiklerini belirten görevliler, Besleme noktalarına mama, yem ve ekmek bıraktıklarını söyledi.

Görevliler “Gençlik Ve Spor Bakanlığına bağlı pazar Gençlik Merkezi; 12/29 yaş aralığındaki tüm gençlerimize hizmet vermek amacı ile açılmıştır. Sosyal ve kültürel faaliyetler yanında gençlerimize yönelik pek çok aktiviteleri içinde barındırmaktadır burada yapılan tüm faaliyetlerde gençlik liderlerimiz gençlerle bire bir etkileşim halindedirler.” dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI