Pazar Fen Lisesi artık Türkiye Şampiyonluğuna katılmak için yarışacak

Liseler arası deplasmanlı lig de mücadele eden Pazar Fen Lisesi Basketbol Genç Kızlar (B) takımı Play-Off serisi 1.turunun son maçında Yozgat Çözüm Fen Lisesi’ni Rize’de 53-36 mağlup etti.

PAZAR-RİZE 3.05.2017 15:43:20 157 0
Pazar Fen Lisesi artık Türkiye Şampiyonluğuna katılmak için yarışacak

Rakiplerini tek tek mağlup ederek 1.tur elemelerini tamamlayıp Yozgat’ta aynı takım ile tek maç oynayacak olan ve galip geldiğinde ilk 8'e kalma hakkı elde edecek Pazar Fen Lisesi Türkiye birinciliği için Kayseri'de oynanacak olan karşılaşmalara katılma hakkı için sabırsızlanan Pazar Fen Lisesi Basketbol Genç Kızlar takımı 1.tur’un son karşılaşmasında Yozgat Özel Çözüm Fen Lisesi’ni 53-36 skorla mağlup etti.

Pazar Fen Liesi ;Seda Nur Bayar.-Gözde Bayar-Ceyda Genckurt-Nadire Soral-Sıdal Bilaloğlu-Loya Biber- Sibel Yazıcı-Zeynep Köroğlu-Gizem Nur Sönmez kadrosu ile mücadele etti.

2 Tur karşılaşmaları için Yozgat’a gideceklerini açıklayan Takım Hocası Yıldıray Büyükterzi “Burada aynı takımla Türkiye 1.liği karşılaşmalarına katılmak hakkı elde etmek için mücadele edeceğiz. Zor olan 1 Tur’u geçtik. Şimdi sıra 2.tur’da bu turu da geçersek Türkiye 1 liği için Kayseri'ye gitme hakkı elde edeceğiz. Bize destek verenlere teşekkür ediyorum. Takımımıza güveniyorum. Pazar’a Türkiye 1.si olarak dönmek bizim için çok büyük gurur kaynağı olacaktır” dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI