PAZAR EĞİTİM VAKFINA BAĞIŞLAR DEVAM EDİYOR

PAZAR EĞİTİM VAKFINA BAĞIŞLAR DEVAM EDİYOR

PAZAR-RİZE 11.10.2019 08:16:59 76 0
PAZAR EĞİTİM VAKFINA BAĞIŞLAR DEVAM EDİYOR

PAZAR-1991 yılında kurulan Pazar Eğitim Vakfı bu yıl 1 Kasım itibarıyla 50 Pazarlı Öğrenciye 8 ay süreyle 200 TL burs verecek.

Pazar Eğitim Vakfı, tamamen kamu yararına olan bir kurum. Her dönemin kaymakamı bu kurumun yönetim kurulu başkanı oluyor direkt olarak. Yönetim kurulunda belediye başkanı, milli eğitim müdürü, mal müdürü ve dışarıdan da seçilmiş iki üye bulunuyor. Tamamen tarafsız ve şeffaf bir yapı çalışmalarını yürütüyor.

Pazar’da ikamet eden veya Pazarlı olup İl dışında bulunan hayırsever vatandaşların Pazar Eğitim Vakfına gerek SMS yoluyla gerekse hesaba para yatırmak suretiyle bağışlar devam ediyor.

Bu kapsamda, Pazarlı iş adamı ve İstanbul’da Mali Müşavirlik yapan Mustafa ATAR ile Pazar Ziraat Odası Başkanı ve Mali Müşavir Nurettin İNCE, Kaymakam Ayhan TERZİ 'yi makamında ziyaret ederek Pazar Eğitim Vakfına bağışta bulundular.

Pazar Kaymakamı ,Terzi ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek yapılan bağıştan dolayı teşekkürlerini iletti.

Ayrıca, yapılan bağışlar sayesinde daha fazla öğrenciye burs verileceğini ve ilçemizdeki eğitimin kalitesinin arttırılması için çaba göstereceklerini ifade etti.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı