Pazar'da Kooperatif Başkanlık seçimleri heyecanı

Pazar Tarımsal Kalkınma Kooperatifinin Nisan ayı sonunda yapılacak olağan kongresinde başkanlık için adaylığını ilan edenler sahaya indi.

PAZAR-RİZE 11.04.2017 08:03:04 968 1
Pazar

Pazar’da en geniş üyeye sahip sivil toplum kuruluşu olan 53/8 Pazar Tarımsal Kalkınma Kooperatifinin Nisan ayı sonunda yapılacak olağan genel kurulu için Eski Pazar Belediye Başkanı Hikmet Hatırnaz, Emekli Öğretmen Metin Kılıç ve AK Parti eski ilçe başkanı İlhami Günaydın aday olduğunu açıkladılar.

Kıyasıya bir yarışın sahne alacağı seçim için 4.bir adayın çıkıp çıkmayacağı belli değil.

Mevcut Başkan Adnan Akkaya’nın ise aday olup olmayacağı hala belli değil.Bu konuda yapılan net bir açıklaması yok.Sadece genel kurulda önemli açıklamalarda bulunacağı dile getirildi.


Anahtar Kelimeler:
hayret
11.04.2017 12:04:47
ayretler içindeyim, biri pazarda belediye başkanlığı yapmış önemli bir şahsiyet,diğeri ak parti başkanlığı yapmıi,belediye başkanlığına aday olmuş değerli bir şahsiyet.neden daha alt seviyede bir kuruma aday olurlar anlamakta hgüçlük çekiyorum.yukarıda olamadım,olamayacağım bari bir yerde başkan olayım anlayışı ile yapıyorkarsa çok yanlış.diğer aday bir yerde başkanlık yapmadı,onun talebi doğru ama ilk ikisinin yalış,,,,,,,

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI