Pazar'da heyecanlı Kura çekilişi

45 dönüm arazi üzerinde 2013 yılında inşaat yapımına başlanan ve son derece kaliteli ve modern bir şekilde 4 blok halinde 2'şer katlı inşa edilen sanayi sitesinde 82 ortaklı 132 dükkân bulunuyor.

PAZAR-RİZE 26.07.2018 07:35:18 36 0
Pazar

Haber ve Fotoğraflar; Naci Güven

PAZAR-Törene Rize Valisi Erdoğan Bektaş, Pazar Kaymakamı Hamza Özbilgi, Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, Çamlıhemşin Belediye Başkanı Osman Haşımoğlu, Hemşin Belediye Başkanı Halim Kazım Bekar, Rize İŞKUR Müdürü Hasan Kiraz, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Adem Yıldız ve STK temsilcileri ile Modern Küçük Sanayi Sitesi üyeleri katıldı.

Başkan Rasim Çorbacı, “1980 yılı öncesi kurulan kooperatifin belirli bir süre sonra faaliyetlerini sürdürememesi üzerine ben ve arkadaşlarımla beraber hizmet için elimizi taşın altına koyarak bu projeyi 40 yıl sonra Pazar’ımıza güzel bir yatırım olarak kazandırdık.” dedi.

Vali Bektaş ise yaptığı konuşmada, sanayi bölgelerinin çok önemli olduğunu ifade ederek, “Pazar’ımızda faaliyete geçecek olan Sanayi sitemiz Ardeşen ve fırtına vadisi bölgesine de çok büyük katkı sağlayacaktır. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Kura çekecek arkadaşlarımıza işyerlerinin hayır getirmesini, bereket getirmesini diliyorum.” dedi.

Belediye Başkanı Ahmet Basa’da, “Yeni dükkanına kavuşan esnaf arkadaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun. Kendilerine bol kazançlar diliyorum.” dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI