Pazar'da 30 Ağustos Zafer Bayramı meydanda kutlandı

Pazar'da 30 Ağustos Zafer Bayramı meydanda kutlandı

PAZAR-RİZE 30.08.2019 11:07:31 172 0
Pazar

Ali Akyıldız

PAZAR-30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları Pazar'da 15 Temmuz Demokrasi Meydanında gerçekleştirildi.

Büyük zaferin 97. yılı dolayısıyla tüm yurtta düzenlenen törenlerle kutlanıyor.

Pazar 15 Temmuz Demokrasi Meydanındaki kutlama törenine Pazar Kaymakamı Ayhan Terzi, Hava Radar Garnizon Komutanı Coşkun Yaşar Kurteş, Belediye Başkanı Ahmet Basa, Pazar Cumhuriyet Başsavcısı Sami Kılıç, RTEÜ Pazar Ziraat Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Fatih Seyis, Yüksekokul Müdürü Prof.Dr. Adil Bakoğlu ile askeri erkân, bürokratlar, daire amirleri, siyasi parti ve STK başkanları ile vatandaşlar katıldı.

Resmi protokolün alanda yerlerini alması ile başlayan tören, Atatürk anıtına çelenklerin sunulması, Saygı duruşu, İstiklal Marşının okunmasının ardından, göndere Garnizon komutanlığı tarafından bayrak çekilmesi, Günün anlam ve önemini belirten konuşma ve 30 Ağustosla ilgili şiir okunması ile program burada sona erdi.

Daha sonra Pazar Kaymakamı Ayhan Terzi Kaymakamlık makamında tebrikleri kabul etti. Ardından Pazar Askeri Garnizonunda Kaymakamlık tarafından kokteyl verildi.

CHP ve Atatürkçü Düşünce Derneği törenin ardından Atatürk anıtına çelenk koydu.İlçe Başkanı Adnan Solak günün anlamıyla ilgili açıklama yaptı.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı