Metin Posta istifa etti. Basın açıklaması yaptı.

53/8 Pazar Tarımsal Kalkınma Kooperatifi eski başkan yardımcısı Metin Posta, Pazar günü gerçekleştirilecek olan mali genel kurul öncesi üyelere önemli açıklamalarda bulunacağını belirtti.

PAZAR-RİZE 18.05.2018 15:17:16 48 0
Metin Posta istifa etti. Basın açıklaması yaptı.

PAZAR-Posta, yaptığı yazılı açıklamada, “30.04.2017 tarihinde bana vermiş olduğunuz görevi kooperatifimizin ve üyelerimizin hak ve menfaatlarını kollamak, korumak ve savunmak için hizmet etmeye çalışmama rağmen yönetim kurulu başkanımız Hikmet Hatırnaz’ın almış olduğu bireysel kararlar ve uygulamalarının yanlış olduğunu yazılı ve sözlü olarak defalarca uyarmama rağmen yanlışlarının devam ettiğini, yapılan bu yanlış kararların ve davranışlarının iç tüzüğe aykırı olduğundan Rize Tarım il Müdürlüğünden inceleme yapılması için denetleme talebinde bulunmama rağmen, yanlışların ve hataların devam ettiğinden dolayı, yapılan bu yanlışları kabul edemeyeceğimden yönetim kurulu üyeliğinden 02.04.2018 tarihinde istifa etmiş bulunmaktayım.” dedi.


20.05.2018 Pazar günü gerçekleştirilecek olan mali genel kurulda detaylı açıklamalarda bulunacağını ifade eden Posta, şunları kaydetti:
“Bu güne kadar 20.05.2018 Pazar günü yapılacak genel kurulun duyurusunu ne belediye anonslarından ne de SMS yolu ile üyelerimizin cep telefonlarına mesaj olarak gönderilmedi. Sosyal medyada da her hangi bir duyuru yapılmamıştır. Oysaki TV programlarına çıkmak için Kooperatif Başkanı Hikmet Hatırnaz’ın ve sendikacının günde bir, hatta iki defa bilgi mesajı gönderdiği halde Genel Kurul duyurusu ile ilgili bugüne kadar hiçbir mesaj tarafımıza ve üyelerimize gönderilmemiştir. Bu nedenle 20.05.2018 Pazar günü saat 10.00’da Kooperatifimizin Düğün Salonu'nda yapılacak olan Mali Genel Kurulunda Kooperatifimiz ile ilgili gelişmeleri, konuşmaları takip etmeleri için üyelerimizin genel kurula katılmalarını bekler, sevgi ve saygılarımı sunarım.”


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI