Kaymakam Çelik Başkan Basa’yı Ziyaret etti.

Kaymakam Çelik Başkan Basa’yı Ziyaret etti.

PAZAR-RİZE 27.11.2019 08:13:02 55 0
Kaymakam Çelik Başkan Basa’yı Ziyaret etti.

PAZAR-2016 yılında Muğla ili Kavaklıdere ilçesinden Pazar Kaymakamlığı görevine getirilen Cevat Çelik, Yaklaşık 9 ay Pazar İlçesinde görev yaptıktan sonra, Aydın Yenipazar,oradan ise Çanakkale Ayvacık İlçesine atandı.

Trabzonlu olması hasebiyle bölgenin yabancısı olmadığı için ilçede kısa sürede sevilen Çelik, kurum ve kuruluşlar yanında vatandaşlar ile de uyumlu bir çalışma yaptı.

Kaymakam Çelik, İl Genel Meclisi Üyesi Rasim Çorbacı ile birlikte Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa’yı makamında ziyaret etti.

Çelik, Pazar’ın tarihi kent olması ve birçok önemli değeri bünyesinde bulundurması noktasında önemli bir ilçe olduğuna vurgu yaptı. Kaymakam Çelik, “burada bulunduğum sürede şehrin dinamikleri ve vatandaşlar ile uyumlu bir atmosferde hizmet sunmayı çalıştık. Başkanımız ile birlikte Pazar’da kaldığım kısa sürede çalışma ve tanışma imkânı buldum. gelince eski arkadaşlarımızı ziyaret ettim. Bizi makamında karşılayan Başkanımız Ahmet Basa ’ya teşekkür ederim” dedi.

Sıcak bir sohbet havasında geçen görüşme esnasında Başkan Basa ’da Pazar ilçesinde Kaymakam olarak görev yaptığı sürede kendisiyle uyumlu bir ortamda çalıştığını dile getirdi ve ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederk yeni görevinde başarılar diledi.

CEVAT ÇELİK

10.05.1981 tarihinde Trabzon’da doğdu. İlk ve Orta öğrenimini Trabzon’da, yükseköğrenimini ise Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünde tamamladı. 25.02.2005 tarihinde Antalya Kaymakam Adayı olarak başladığı meslek hayatında Burdur’un Kemer ve Çeltikçi İlçelerinde Kaymakam Vekilliği görevi yaptı.

Dil Eğitimi almak ve İngiliz İdare Yapısı üzerinde incelemelerde bulunmak amacıyla bir yıl süreyle İngiltere’de bulunan Kaymakam Cevat Çelik 08.04.2008 tarihinde Domaniç Kaymakamı olarak görevine başladı daha sonra sırasıyla Çıldır, Karaçoban, Kavaklıdere Rize-Pazar ve Yenipazar Kaymakamı olarak görev yaptı.

İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü’nün 23.02.2018 tarihli Bakanlık Onayı ile Çanakkale Ayvacık İlçesi Kaymakamı olarak görevlendirilen ve halen bu görevde bulunan Çelik, evli ve bir çocuk babasıdır.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI